De senaste stunderna

Det var som om luften gick ur oss allihopa den här helgen som gick. På natten mot lördagen vaknade jag av att vår minsta kändes som en liten kamin emellan oss i sängen. Som jag misstänkte när vi vaknade framåt småtimmarna hade hon fått feber, igen. Så fortsatte det resten av helgen och in på den nya veckan. En envis hosta som vägrar släppa och en feber på närmare 40 grader. Åh det gör så ont när de små är sjuka.

Blommorna efter förra veckans fotografering till ett stylingjobb börjar vissna här hemma, en efter en. Jag har inte hjärta till att slänga en endaste en riktigt ännu.

I dag har jag stängt in mig här och försökt beta av ett kommande samarbete som du snart får se på mitt Instagramkonto. I bakgrunden har jag lyssnat till hur det har bakats stomp i köket och att någon liten äntligen börjar bli lite piggare. Det är så fascinerande att höra hur orden bubblar fram ur en två och ett halvt-åring. De små söta rösterna som tydligare visar deras personlighet.

En kall och blåsig förmiddag i slutet av november tog Tove den här bilden av mig nere på norra bryggan här på ön. Jisses så kallt det var i den där tunna linneklänningen. En inspirationsbild av många som vi fotade till Hannas andra tapetkollektion som kommer ut i butik i morgon. Om jag blundar så kan jag nästan känna hur det kommer att kännas att stå där på samma brygga och i samma klänning om ett par månader eller så.

 


02 Comments

Leave your comment
 • Nanna
  Nanna 14 mars, 2018 at 07:40

  Sista bilden <3 så vacker! Längtar efter dig och din fina famil!

  • Annacate
   Annacate 15 mars, 2018 at 12:24

   Tack fina vän. Längtar efter dig och er! <3

Leave your comment

Translate »