Sol och blåst

 

sunday two

sunday eleven

Den här helgen har vi bara varit hemma och skrotat runt. Det är så skönt att inte behöva göra sig ärenden inne i stan när vi är lediga tillsammans hela familjen. Solen letade sig in lite överallt, men ute blåste det stormbyar. Så pass mycket att vår stora studsmatta blåste omkull och låg upp och ned där ute på gräsmattan.

skuggor

skomakarlampa

På fredagen var jag inne i stan på ett möte om ett kommande jobb jag ska göra tillsammans med Nanna. Det känns så roligt att få skapa och göra ett kreativt projekt ihop med någon som står mig så nära.  Jag fick även lite tid över till att leta rekvisita inför en styling och fotografering nästa vecka. Kunde inte låta bli att köpa med mig den här fina skomakarlampan hem. Jag har letat efter en nätt lampa att ha över vårt lilla köksbord ett tag nu, och den här passade så bra.

sunday six

På lördagskvällen bjöd vi in våra fina grannar på middag och vi fick några små blommor från deras trädgård, tillsammans med ett par goda ostar, oliver och chark, i present. De vackraste blommorna är de som är plockade från egen trädgård eller ute i naturen tycker jag.

sunday ten

Nu äntligen är fönsterrenoveringen igång och de första fönstren insatta. De skapar en helt annan känsla i huset, eller åtminstone i ett av rummen än så länge. Tänk vilken skillnad det kan göra ändå. Utsikten får en helt annan inramning. Hoppas nu att ni får en fin start på den här veckan <3


03 Comments

 • Marre
  Marre 1 maj, 2017 at 17:41

  Hej!
  Vi bor också i ett äldre hus (40-tal) och kommer behöva byta fönster. Vad använde ni för fönstertillverkare?

  • annacate
   annacate 9 maj, 2017 at 11:18

   Hej Marre, vi använde oss av Allarängens Snickeri som ligger utanför Kungsbacka. Kan varmt rekommendera dem om ni vill ha fina och bra träfönster!

 • Astrid
  Astrid 17 september, 2017 at 19:05

  Hei

  Hvor breda er dine fønsterlister på køket? De er sååååå fine!!!

Comments are closed here.

Translate »