Nu är vi här.

 

nyar5

I December hade jag ovanligt mycket julblommor omkring mig och jag ska erkänna att jag oroade mig en del för julen och allt omkring. Men nu är vi här. 2015 ska bli ett bra år, jag har fler löften än någonsin och en längtan som brinner inuti.

nyar1

Och det gick ju faktiskt bra det här tänker jag nu. Alla frukostar med barnen är något av det bästa när man har lov. Och orden som bubblar ur hennes mun är underbara: ingen fara mamma upp och hoppa, jag älskar smör! Jag älskar skala ägg…. Själv älskar jag morgonkaffet efter alla nätter med halvkass sömn.

nyar2

I dom små pauserna läser jag En dåre fri.

Kombinationen av galenskap och konst är min favorit och jag fastnar väldigt lätt då. Nästan alla mina favoriter genom tiderna behandlar liknande ämnen… Har Du något tips?

nyar3

Igår försökte jag skapa nyårsmagi för barnen på egen hand innan ett litet men mycket fint vuxengäng samlades runt mitt bord med bubbel, citronrisotto och fina samtal.

nyar4

Och nya året startade lugnt. Dom här stjärnorna var nog en av dom bästa klapparna. Så fina att stapla, laga mat med eller bara bära runt i sin guldpåse. Tips om du ska ge present till någon liten snart.

Nu på kvällen läste jag ett blogginlägg som min bloggkollega Ulrika tipsade om och jag blev så berörd in i själen av orden där, och är så himla tacksam över min egen fina queerfamilj. Läs du också.

Gott nytt år önskar jag dig nu


04 Comments

 • Gunilla
  Gunilla 1 januari, 2015 at 22:05

  Gott nytt år.

 • Emma Danielsson
  Emma Danielsson 2 januari, 2015 at 12:24

  jag antar att du har läst siri hustvedts fantastiska “vad jag älskade”? new york, konst, galna kvinnor, you name it! gott nytt år!

  • sa-fint-jag-vill
   sa-fint-jag-vill 3 januari, 2015 at 22:26

   Du har helt rätt Emma!:) Jag älskar Vad jag älskade – en av mina absoluta favoriter. Underbar! gott nytt år tillbaka

 • sa-fint-jag-vill
  sa-fint-jag-vill 3 januari, 2015 at 22:27

  Detsamma!

Comments are closed here.

Translate »