STYLING I MIDSOMMARKRANSEN

Här kommer bilder från årets första hållbara styling! Så kul att få sätta igång direkt och jag hoppas att jag får många uppdrag i år, för det är så kul!

Alla möbler och inredningsdetaljer är vintage, hantverk/ konst & second hand förutom de otroligt underbara sängkläderna som är från Read the Label som är en av våra nya kollaboratörer i butiken.

Anna är uppvuxen med föräldrar som jobbat inom textil under hela sina liv och nu har hon bestämt sig för att ta vid och erbjuda marknadens mest hållbara och etiska sängkläder. Hon uppmanar oss att Read The Label som redovisar alla steg i produktionen. Kan verkligen rekommendera alla att läsa hennes berättelse på hemsidan. Inspirerande för oss konsumenter men även rent idealiskt och för företagare som också vill värna om människor och miljö.

Temat jag jobbade efter var japanskt/ skandinaviskt. Soffbordet som jag tycker har båda i sig fick mig att välja det spåret. Det är lågt och har det svart bordsyta och är designat av Erik Wörtz för Ikea på 60-talet. Gillar ni stilen?

 

Vill man bo i Midsommarkransen så är läget fantastiskt! Mitt emot otroliga vintagebutiken På andra våningen och bara några portar bort från legendariska Svenska armaturer.

Fler bilder och info om visning hittar ni här!

Det som kommer vara till salu hos Bodil Vintage efter visningen är:

Klippan soffa från 80-talet klädd i svart skinn, Runt matbord med tre iläggsskivor, Thonetstolar (8 stycken finns, mässingsfärgad serveringsvagn med svarta skivor, Stubbe av Svenska station i alm, enormt stor furuspegel– kanske det snyggaste jag någonsin sett. Svart trästol med flätad sits i sjögräs, Svanhalslampa, skulptur av Kristiina. Ni kommer hitta allt med priser och mått på Bodil Vintage Instagram början av februari!

 

Hoppas ni får en fin vecka och varmt välkomna till butiken!

Vill ni inspireras mer av att inreda med vintage och hållbart så kan ni följa mig på instagram: @longingforlennon


No Comment

Leave your comment

Leave your comment

Translate »