Idag gör jag allt för att slippa…

Där ute på verandan var vi igår. De stora funkisfönstren passar inte alls in på huset som är byggt i början av nittonhundratalet och de här giganorma som är mellan rummet och verandan har vi spröjsat själva. Det är ett pågående projekt som ju tar lite tid och som mycket annat är det påbörjat iallafall.

Idag har varit dagen då bokföringen skulle bli av, eller ska, jag är alltså inte färdig (ännu något påbörjat). Det är så himla långtråkigt och det får mig att som frilansare känna mig extra ensam. Bokföring skulle göras i grupp, det skulle säkert gå snabbare och vara mycket roligare.

Jag har alltid en tanke om att vara minimalistisk när vi sätter igång med ett rum, att hålla det lite rent. Men efter en tid slutar det alltid med massor av allt, överallt. Fast gitarrerna är det inte jag som samlar på. Faktiskt. När det är kalt och naket blir jag lite orolig över att det inte är prylar högt och lågt, och så fort jag övermöblerar känns allt bättre 🙂

Rätt länge hade jag bara någon enstaka tavla på väggen. Sen slog det slint. Men äntligen har Lisas fina kvinnor åkt upp. Bra, för det är en jäkla massa gubbar på den här väggen i övrigt. Men ser nu att det, helt oplanerat, blivit en kill och tjejsida.

Jag flyttade in syrenen hit igår och glömde fylla på med vatten, vilken tur att jag upptäckte det precis! Tror den klarar sig.  Nu ska den här disträa hjärnan fortsätta med bokföring och detektivleta upp en massa bortflugna kvitton. Utan att sätta igång med något som helst annat, som tex att sätta sig på en eftermiddagsvarm veranda. Ha en fin dag ni!


No Comment

Leave your comment

Leave your comment

Translate »