Händer i arbete

Det har varit en hel del på sistone, sånt som upptar tankekraft och då måste det prioriteras framför annat. Så som att kika in här. I fredags behövde jag se mina händer göra något konkret så jag tog tag i, eller egentligen bara påbörjade, skrapa skänken i matrummet. Och såpskura golvet i köket (tre gånger). Äntligen klart!!

Ekoxen med en antenn. I den finns det en reserv med tärningar. Vid behov alltså. Och vaserna. Jag har inte så många vaser. Men syltburkar och ärvda klenoder har jag så jag kan plocka isär en bukett och göra flera små. Alltså jag har inte fattat att det går att köpa snittblommor på Hötorget, som vanligt sist på bollen, men OM det är nån därute som precis som jag lever lite halvt under en sten är det här tipset riktat till just dig. Jag gillar buketter, och ibland ger jag mig själv en.

Jag köpte 5 tavlor och en tavelram på auktion för 50 kr. På flera tavlor fanns det information om motivet och/eller konstnären. Det var ordning på folk förr. Den här tavlan är skapad från en fotad miljö och bilden är fäst på baksidan.

Hur löser vi sånt, vi som har alla våra bilder digitalt.. Det var verkligen länge sen jag tryckte ut en bild.

Vårt mörkaste rum, som nu blivit ljust. Wow, det har varit så dovt härinne, rummet har varit omfamnad av en grön vävtapet i, tja, ungefär 6 år. Vår renovering sker som ni hör inte på några månader. Vi har en femtonårsplan. Därför är vi inte stressade, men jag tycker ändå vi pysslar med något för jämnan. Tre tavlor åkte upp igår och en är jag lite mindre förtjust i. Gissa vilken? Kanske byter motiv, för ramen känns ju helrätt här.

På sniskan. Lite som tillvaron just nu.


04 Comments

Leave your comment
 • Carina
  Carina 18 mars, 2018 at 20:34

  Kan det vara tavlan till höger, den som göms bakom blombuketten?

  • Lina Östling
   Lina Östling 19 mars, 2018 at 10:18

   He he, spot on!

 • Linda Hansson
  Linda Hansson 21 mars, 2018 at 09:25

  Så himla fint allting!

  • Lina Östling
   Lina Östling 29 mars, 2018 at 09:55

   Tack!!!!! Kram

Leave your comment

Translate »