Från arkivet

Tycker det är dags att ni får ta del av mitt arkiv. Jag har så galet många jobb som aldrig kommit längre än till mitt arkiv och det är ju faktiskt skamligt. Så skamligt att jag stundtals tänkt att jag borde göra en egen tidning och publicera jobben. Men det här är väl ett bra sätt, att göra en tillbakablick på bloggen med gamla jobb som aldrig fått se dagens ljus. Jag startar med ett så himla fint hem jag och Johanna gjorde för flera år sedan, vågat på så många sätt, men med mycket värme. I köket finns flera koppardetaljer, tex luckor, vilket är sjukt coolt. Och så gillar jag det här stora barska rustika, som att såga av en ordentlig bit syren och plocka in. Kommer försöka ha lite tillbakablickar då och då, och håller tummarna för att ni kommer gilla det!

 

We have so many home stories that will never be published. Its too bad not showing them to you. Iam going to dig down in my archive every now and then, and hopefully the homes we visited will get credit for having us over by you instead of a magazine! And how about that kitchen with lockers of copper! And what a great idea to get a big branch inside, just to watch it bloom and welcome spring a little bit early!


02 Comments

 • monica kallin-ticconi
  monica kallin-ticconi 21 november, 2017 at 16:04

  Detta är sååå fint !!
  Häftigt,annorlunda och så fint fotograferat !!
  Varför publiceras inte sånt här ? Detta är ju precis vad som fattas i tidningarna !!
  Måste allt verkligen alltid vara likadant, i samma modefärger eller i nån speciell stil för att publiceras….
  Nej,fram för lite mer personliga hem,som blir publicerade också !!
  Kram på dig, vilken fin blogg du har !!

  • Lina Östling
   Lina Östling 23 november, 2017 at 16:29

   Hej Hej Monica 🙂 Tack för din glädjespridande input, det är ju precis sånt en undrar, varför sånna här jobb inte publiceras. Men, ibland passar det helt enkelt inte i tidningarna, de har kanske precis köpt in ett liknande jobb eller så har de helt enkelt inte plats. Kul att det finns en marknad här istället, ska verkligen försöka frångå normen och visa sånt som inte annars syns överallt. Så skoj att du gillar 🙂 Ha det fint // Lina

Comments are closed here.

Translate »