Ett annat lov

Efter en veckas påsklovsledigt är det åter måndag och jag är här igen. Hej på er!! Jag har ju som sagt väldigt svårt för att vara ledig och på sociala medier samtidigt. För mig stämmer det inte riktigt, jag behöver vara med liksom för att vara där. Får direkt en roll om jag har en kamera i handen. Är det vad en kallar yrkesskadad? Tex när jag läser en tidning, då måste jag först läsa den ur mitt professionella sätt att se på en bild, sen får jag börja om och inspireras utifrån mina kriterier som konsument. Hon som ser färgen på väggen och inte en tråkigt retuscherad bild…

Jag inser att jag inte har berättat om sportlovet än, så vi tar det istället för påsken var inte så innehållsrik. Vi fick låna våra vänners lägenhet i Stockholm, högst upp och med utsikt över takåsarna. Nu var det kanske lite urplockat här och var då de pendlar, men så snällt och varmt inrett med en tydlig skandinavisk känsla. Uttrycket att blanda gammalt och nytt är ju så klyschigt, men det är det ju för att det är så förbaskat sant. Gamla klenoder lyfter en nya kulör och en modern form gör sig fint i en gammal väl använd fåtölj. Det blir helt enkelt lite mer hemtrevligt då.

Ljuset här. Barnen tycker att allt annat än vårt skruttiga hus med hål i är helt fantastiskt, så de trivdes.

Så smart att dela av rummen med tyg. Och ljuset igen, det här var ju ändå i februari.

Bra att träna på att göra ingenting. De börjar bli så stora nu och det här med att leka är nästan passé, svårt det där med skärmtid. Skulle vilja vara konsekvent och framförallt kunna ge ett alternativ som inte blir nedröstat direkt. Det är så svårt att konkurrera med en skärm och det gör mig ledsen. Knixigt, jag känner en hatkärlek till skärmarna. Hur känner ni som har barn i den här åldern?

By night. Snön ligger vit på taken och jag tror inte en kotte var vaken, inte i vår familj iallafall.

Ny vecka tillsammans med vårsolen har jag hört! Längtar efter att sätta igång och jobba ordentligt. Ha en fin måndag


No Comment

Leave your comment

Leave your comment

Translate »