En klassiker redan då

När jag idag sprang på en kompis insåg jag efter lite småprat att jag är lite vilse inspirationsmässigt. Vi håller på med ett rum här hemma och det händer, tja, ingenting. Och det är väl i och för sig helt okej att det får stå och ljumma till sig lite. Hur som helst började jag tänka om det finns något hem jag varit i som fortfarande får mig lite knäsvag. Jo det finns några, men jag tänkte visa er det första jag kom att tänka på.

Ett hem jag och Johanna plåtade hemma hos min kompis Karin som då bodde i Enköping. I mars är det 5  år sedan vi plåtade reportaget som kom ut året efter i Sköna Hem.

Jag tycker Karin lyckas med att få till en känsla som håller över tid, det känns varken nu eller då, det känns alltid. Ibland när vi stått inför stora renoveringar, som badrum och kök, har vi letat i gamlagamla tidningar för att hitta sånt som fortfarande håller. Tips om du är på loppis och hittar några gamla Elle Interiör från 90-talet, de detaljer och material som höll då kommer antagligen kännas vackert och tidlöst även om 10 år.

Jag älskar trärent. Älskar. Och jugend. Och jag älskar röd plysch. Och rymd, och ljust, och stora bokhyllor med massor av saker i. Men jag vet inte om jag verkar glömt bort det. Tack Ulrika för att du påminde mig om det idag! Och tack igen Karin, jag älskar din värld. Hoppas ni inspirerar lika mycket som jag av Karins fina hem!!


02 Comments

Leave your comment
 • Emma Thun
  Emma Thun 22 januari, 2018 at 21:17

  Man blir ju lite nyfiken, finns vännen att se någon stans tro? Instagram?

  • Lina Östling
   Lina Östling 23 januari, 2018 at 14:54

   Ja såklart!! Kolla in @karin.atkokong!! Värsta fina huset i Torshälla numera, tyvärr är den fina butiken inte öppen just nu. Vi håller tummarna för att den slår upp portarna igen. // Lina

Leave your comment

Translate »