Älskade hatade vallmo

Jag hittade några bilder från i somras och insåg att de aldrig kommit längre än till arkivet. I juni när vi åkte hem från våra kompisar utanför Linköping bilade vi genom fält efter fält med vallmo just då när Sverige var som allra vackrast.

Jag tog med mig några hem, här växer de ju inte alls lika frodigt. Detta hatade ogräs är min absolut favoritblomma, i alla skeden, så fruktansvärt vacker.

Jag bestämde rätt snabbt när vi flyttade in i huset att vi skulle ha vallmo-tapet i vårt sovrum. Har förresten två rullar över av denna om någon skulle va intresserad? Skriv här isåfall.

Och kolla hur vår tapeten ser ut i vårt sovrum på mitt instakonto. Nu ska jag njuta av söndagen och äta lasagne med min kära fågelskådare som kommer hem efter att ha varit borta hela helgen. Hoppas ni haft en fin helg.


05 Comments

Leave your comment
 • Lisa
  Lisa 7 januari, 2018 at 18:53

  Å herrejösses drömtapet! Dröm dröm dröm! Kan inte minnas hur många gångs gånger jag titta på den, suckat klämt och tänkt att någon gång… men inte har haft kronor nog eller tillräckligt vacker plats som en sådan sköning förtjänar att bo på. Men nu bor vi äntligen i en liten sekelskiftsgård med en vrå där det ska få bli litet bibliotek vad det lider. Där hade denna vallmo varit så fin, tror jag.
  Vad skulle du vilja ha för rullarna tro? (S ska jag övertala min partnerincrime att ibland är saker meningen)

  Kram i det nya året!
  Lisa på Lamberts
  Äspenäs Ullared
  @hoslamberts

  • Lina Östling
   Lina Östling 7 januari, 2018 at 20:26

   Hej Lisa, vad underbart att vi delar känslorna kring denna tapet!! Det är 6 år sen vi tapetserade och jag njuter lika mycket då som nu. Jag var dock tvungen att plocka fram rullarna nu och ser att det är 1 hel rulle, den andra är i mindre bitar, så går inte att sälja. Den “rullen” får åka med på köpet av den hela isåfall. Spillbitarna skulle kunna passa till utrymmet ovanför en dörr, vägg med panel osv. Jag tänkte mig 700 för den hela rullen inkl de mindre bitarna, såg också att de har ett bra pris på samma tapet här. Kanske kan va nåt om du ska ha mer än en vägg!

   http://www.tapetorama.se/display.php?item=65103&category=Wallpaper

   Kram tillbaks så hörs vi!! Lina

   • Lisa
    Lisa 15 januari, 2018 at 20:20

    Vilka underbara nyheter! Blir helt pirrig i hela kroppen!
    Vi vill hemskt hemskt gärna ta över tapeten och låta den smycka vårt lilla bibliotek.
    Hur gör jag med betalning, kan jag swisha dig på något vis kanske? Eller vill du att jag sätter över till ett konto istället?
    Vill du att jag mailar över vår adress eller kan jag skriva den här?
    Min mail har du ju där ovan.

    Tack tack tack för denna möjlighet!

    • Lina Östling
     Lina Östling 20 januari, 2018 at 12:06

     Hej Lisa!! Vad dumt att jag såg ditt meddelande först NU, sorry! Jag mailar dig så tar vi det så istället 😀 Hej hej så länge / Lina

    • Lina Östling
     Lina Östling 23 januari, 2018 at 11:44

     Hej hej igen Lisa, jag hittade inte din mailadress så skickade ett meddelande på instagram, har du sett? Allt gott så hörs vi 😀

Leave your comment

Translate »