Husdrömmar

Tänkte visa er ett helt fantastiskt hus som ligger ute på Hemnet just nu, och som jag och min man har gått och kärat ner oss i. Och inte i bara huset, utan hela idén om att göra det till ett långsiktigt projekt. En renovering som skulle få ta tid och inte stressas fram. Vi är egentligen inte alls ute efter att köpa ett hus just nu, men det här huset gjorde något med oss. Tror det handlar om en längtan efter att få göra något på riktigt. Skapa något från grunden och tänka långsiktigt. Hållbara och genomtänkta val. Att få lära oss med tiden. Ja ni fattar.

En galen dröm eller ett livsprojekt. Vad säger ni? /Nathalie


05 Comments

Leave your comment
 • Teresia Holmqvist
  Teresia Holmqvist 31 augusti, 2018 at 06:15

  Förstår verkligen att ni blir sugna på att köpa. Om ni båda har drömmen att göra renoveringsresan ihop och har pengar till det skulle jag slå till!

 • Joanna
  Joanna 31 augusti, 2018 at 14:39

  Dream house

 • Malin
  Malin 1 september, 2018 at 16:21

  Med lite stöd och så tror jag det kommer gå fint. Är bara tak och grund ok gör det inget om resten av renoveringen tar tid. Underbara fönster!

 • Maria
  Maria 2 september, 2018 at 21:49

  Följ drömmen. Detta är Ert hus om det talar så till er. Jag tror dessutom att Huset vill att ni boar in er hos denne. Det är ju bara helt fantastiskt redan nu, sedan med er kärlek.. åh.. vill så gärna att ni finner varandra ♡

 • Annacate
  Annacate 2 september, 2018 at 23:58

  Jag är säker på att ni är rätt personer för det här huset. All omtanke och kärlek som det behöver <3

Leave your comment

Translate »