Mina favoriter just nu

Äntligen har jag hittat bestick med träskaft! Jag har letat i så många år nu och dessa är inte vilka bestick som helst utan de är designade av Signe Persson Melin för Boda Nova Design och vintage så klart. Hela familjen älskar dem! De är lite lagom knubbiga så att barnen lätt kan äta med dem och de är sköna att hålla i. Jag gillar inte metallbestick då det känns kallt i händerna och plastskaft, ja, alltså plast är ju plast och det vill man ju bara inte ha att göra med. Jag köpte dem på tradera för några hundralappar, 8 knivar och 8 gafflar.

Jag gillar ju bruksföremål med träskaft, både som rekvisita och för att använda här hemma.

Keramik har jag alltid varit svag för och min högsta dröm är att någon gång i livet äga en egen brännugn. När jag fantiserat om den där gården i Skåne så ingår det att jag vill ha en länga för min keramikverkstad. Känns avlägset men vad vore livet utan drömmar? De bruna skålarna har jag drejat själv, den vita kannan är ett loppisfynd, de randiga urnorna är från Labour and Wait i London och resten kommer från Ida Svärdström som gör så fantastiskt fina grejer precis i min smak.

Jag har ett ganska så fysiskt yrke och för att kroppen ska hålla måste jag yoga. Jag har gått på yoga i omgångar och har tyckt att det är så tråååkigt för jag vill hellre ha endorfinkickar men nu har jag hittat min grej! Jag gör ett 15-minuters pass varje morgon precis så där lagom så att jag väcker upp kroppen och sträcker ut musklerna, detta passar mig perfekt. Och nu har jag även en superfin yogamatta vilket gör det hela mycket roligare, jag är lättlurad på det viset. Mattan kommer från Yogobe som även har yoga och träning online. Och förutom att den är så fin att jag inte behöver gömma undan den efter varje pass så är den helt ekologisk. Heja!

Och så sist men inte minst mina nya tossor från Betón som jag sneglat på ett bra tag nu, visst är de fina? Har du bebis så måste du bara kika in i hennes webbshop eller så kan du gå till den fysiska butiken på Nytorgsgatan 23 b här i Stockholm. Ett tips är att kolla in hennes inspirerande instagram. Så det var det hela för denna gång! I helgen ska jag träffa mina finfina bloggsystrar, vi ska ha vår första träff och utvärdera våra första månader tillsammans och planera lite framtid. Har du ris eller ros eller önskemål så hör gärna av dig. Vi har funderingar på att göra lite redaktionella jobb och även göra samarbeten både som grupp och individer även om denna träff först och främst är en social sådan. Ha en fin dag, Mari

SparaSpara


No Comment

Leave your comment

Leave your comment

Translate »