Location scouting 1

Idag tog jag en dag ute på Värmdö för att kolla in ett par locations, det är många plåtningar som är på gång och jag kände att jag måste kolla in dessa som ändå ligger relativt nära. Jag har nyligen formgivit en logotyp till ett nytt galleri i Gamla stan, c/o Bauer, och Jeanette som startat detta galleri jobbar just nu även ett par dagar i veckan på Siggesta gård. Hon bjöd in mig på en visning av alla deras ställen och då kunde jag inte annat än tacka ja! Vi började uppe vid herrgården där denna härliga konferenssal låg. Kolla väggfinishen och det härliga trätaket.

Sedan gick vi vidare till den gamla smedjan där mina favvorum låg, här skulle jag inte bara kunna tänka mig att ha en plåtning utan skulle gärna bo här över en helg med vänner eller familj.

Fin lösning med glasväggen in till badrummet.

Och platsbyggt gillar man ju alltid, här med betong som finish.

Sängkläderna i grovt linne gillade jag.

Sen knallade vi vidare till logen med 14 meter i takhöjd och kikade. Vi kollade även in ett gäng hus till med hotellrum och finfint spa och så åt vi i den fina restaurangen. Jag har bara varit här privat förut för att äta på orangeriet och klappat på djuren men Siggesta har verkligen så mycket mer att erbjuda. Ser fram emot att komma hit snart igen, både i jobbet och privat!

SparaSpara


No Comment

Leave your comment

Leave your comment

Translate »