La belle vue i Elle decoration

Det här är Yvonne och Sixten, det fina värdparet till det magiska La Belle Vue B&B Charmant i den lilla byn Neffiès i Frankrike.

Jag och Anna reste dit och hälsade på i november förra året för att göra ett reportage åt Elle decoration. Det var ett par galet intensiva dagar men vilken inspirationskick! Jag vill resa mycket mer så här, det ger kanske inte så mycket pengar på fickan efter att man dragit av för resa och uppehälle men man får ju betalt i livserfarenhet, man får ett äventyr och man lever ett annat liv för en liten stund. Och jag är så glad att jag hittat en like i Anna som är precis likadan så det kommer bli mer sånt!

Dessa detaljer överallt.

Golven, konstverk allihop! Blev faktiskt så inspirerad av dem att jag målade mitt hallgolv här hemma.

Alltså, jag är ju ingen rosa person men detta rum gjorde mig alldeles knäsvag. Detta är Yvonnes och Mickes eget rum med badkar inne i rummet och utgång till verandan.

Och dessa köksskåp ligger i min inspirationsmapp till mitt framtida, stora, bondkök. Kanske på en gård i Skåne eller så. Nån gång.

Det här är nog gästernas favoritställe gissar jag, i dagbädden vid poolkanten där det finns lite skugga.

Uteköket to die for. Yvonne och Micke har gjort det många av oss nordbor bara drömmer om och man måste ha lite jäklar anamma i sig för att klara detta men de gjorde det och det blev ju så himla bra! Läs allt om deras resa och se fler bilder i Elle decoration. Reportaget kom ut till prenumeranter förra veckan men kommer ut i butik imorgon.


05 Comments

Leave your comment
 • Anna Lejestrand
  Anna Lejestrand 3 april, 2018 at 21:00

  Oj vilka bilder! Jag springer genast och köper senaste numret 🙂

  • Strenghielm
   Strenghielm 4 april, 2018 at 06:42

   Kul att du gillar Anna, kram!

 • Annacate
  Annacate 3 april, 2018 at 21:08

  Helt fantastiskt!! blir alldeles knäsvag jag med bara av att titta på de här bilderna. En dag ska jag besöka detta paradis.

  Kram, C

  • Strenghielm
   Strenghielm 4 april, 2018 at 06:43

   Jaaa, eller så åker vi ner alla syrrorna tillsammans! Kram

 • Resa bort
  Resa bort 25 april, 2018 at 20:53

  […] Mari Strengheim och Anna […]

Leave your comment

Translate »