Jag flyttar till Elle!

Käraste, finaste ni, jag kan väl inte säga att det var dags egentligen. För uj, så stolt jag är över Northern Sisters som jag är en av initiativtagarna till. Utan pengar, utan reklam och utan ens en ynka liten pressrelease så har vi singlat upp till en av de (i min mening) finaste bloggportalerna som finns just nu.

Och jag kan helt ärligt säga att jag inte var färdig här, tvärtom, det är bara början. Och vem som helst hade kunnat komma och gett mig det finaste av erbjudanden men jag hade avböjt utan att ens fundera. Men när Elle decoration frågar, förlåt, men jag kan bara inte tacka nej då. Jag har ju hållit på med detta i mer än åtta år nu, nästan dagligen, på semestrar, högtider, jämt, jämt, jämt och visst har jag undrat varför ibland. Och för vem? Men jag har ändå fortsatt för mitt brinnande intresse för bilden har liksom inte gett med sig och så länge det är lustfyllt så blir det bra tänker och hoppas jag. Och jag tycker ju fortfarande att det är roligt!

Mina fina vänner här på Northern Sisters kommer jag ju att fortsätta hänga med och nu ger jag dem den största lyckosparken i baken jag bara kan, för de har något unikt! Samtidigt så tycker jag ju att det vore skoj om ni ville hänga med mig på min nya resa också, och det kan ni göra här. Varmt välkomna till mitt nya bo!

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara


03 Comments

Leave your comment
 • Bellora
  Bellora 26 juni, 2018 at 16:37

  […] Ni har väl inte missat den här fina nyheten idag. Självklart kommer vi sakna henne massor här på NS, men shit vad glada vi är för din […]

 • Lina Östling
  Lina Östling 26 juni, 2018 at 23:01

  Jag kommer sakna dig så!! Lycka till med allt det nya <3

  • Strenghielm
   Strenghielm 27 juni, 2018 at 06:26

   Äsch, vi ses ju ändå! På torsdag till exempel, tjoho! /M

Leave your comment

Translate »