Fortsättning följer

Men alltså denna helg, vart tog du vägen? Och så känner jag även med den här första jobbveckan, jisses, jag hann inte med hälften av det jag hade på min “att göra”-lista. Men panelerna blev färdigmålade igår iallafall. Nu håller vi på att fnula på om vi ska ha en liten överliggare som avslut högst upp på panelen, kanske en lite profilerad sådan. Vi får testa och se.

Golvet har jag inte hunnit fortsätta med, hade tänkt göra det idag men nä. Vi gav oss på att byta strömbrytare och eluttag till svarta i hallen, vilket var lite meck då man måste stänga av elen och så och med detta vintermörkret så går det liksom inte att måla golv utan lampa. Kanske ger mig på någon ruta nu. Jag har iallafall bestämt färg och dekor, vad tror ni om det?

Han är så rolig denna katt, han ska alltid vara med. 12 år gammal men beter sig som en slyngel för det mesta. Nästa vecka drar alla fritidsaktiviteter igång igen för barnen så då är vardagen igång igen på riktigt. In i dimman bara! Önskar er en fortsatt fin söndag, kram

 


02 Comments

Leave your comment
 • Emma Thun
  Emma Thun 14 januari, 2018 at 21:58

  Han är fantastiskt vacker <3

  • Strenghielm
   Strenghielm 15 januari, 2018 at 09:10

   Tack, han vet om det 🙂 Ha det gott, Mari

Leave your comment

Translate »