Denna eviga röra

Idag har jag fotat mitt kök åt Gysinge, och vips så ser det ut så här, jag minns liksom inte ens vad som händer. Hur som helst, jag har ju deras Gysingekakel i köket och de var det de ville ha bilder på i miljö. Älskar det kaklet! Vi renoverade ju vårt kök lite så där omsöm sneak och ömsom lyx och kaklet var en av de grejerna vi valde att lägga krutet på. Jag kan visa bilderna sen när de har visat dem.

Och här ligger grejer från House of Dagmar som jag ska fota nu i eftermiddag, kläder alltså, och himla fina sådana. Vet inte varför jag plötsligt får modejobb, det är ju inte detta jag ska syssla med men vissa jobb kan man inte tacka nej till. Dessa bilder får ni se först om några veckor. Och alla kartonger och prylar som står här inne ska snart tillbaka till blackballoon.

Och detta rum, verandan, har jag tyvärr fått bomma igen helt och hållet. Här står alla saker som ska i retur från en julfotografering och här vill jag ju inte ha små tassar och fingrar som pillar på grejer. Mina egna julgrejer står faktiskt också kvar här inne, lade inte undan dem utfall jag skulle behöva dem då vi fotade. Det här är ju nackdelen med att vara frilansare och jobba mycket med sitt hem som studio, alltid kaos. Men fördelen är ju att jag kan stänga dörren och plocka undan en annan dag och friheten jag får av att jobba som frilansare skulle jag aldrig någonsin kunna byta bort. Men nu vill jag gärna ha lite större jobb igen så att jag kan stanna kvar i ett jobb lite längre än bara någon dag. Ha det gott, Mari

SparaSpara


No Comment

Leave your comment

Leave your comment

Translate »