Behind the scenes från Västkusten

Här kommer lite behind the scenes från nu i veckan då jag och Lina var på västkusten och plåtade bok för Lilling Cottage. Om det ser kallt ut så är det för att det var det. Just här på kajen dukade vi upp kräftskiva för självaste omslagsbilden med (nästan) hela familjen. Alla fick ha täckjackor och halsdukar på sig fram till dess att vi plåtade, sen var det bara att slänga av sig och göra allt för konsten, burr.

Det här är typ 80 procent av mitt jobb, släpa på prylar. Upp och ner och fram och tillbaka. Men om man nu har en vision om att man vill duka upp ett långbord (ett fint sådant så klart) på en öde kaj så måste det få bli så och det är värt det i slutändan, när bilden bara sitter.

En ny Lilling har tillkommit sedan vi var där sist, sötaste lilla Lily och så fint att vi lyckades få med henne på omslaget också.

Rebecca, som är projekledare för boken och är den som har mest koll på inredningsbiten.

Och här har vi Emma till vänster, som har hand om blommor men även är involverad i inredningsbiten. Och Ulrika, till höger, som har hand om maten på Lilling och för boken.

Och här är vi, fotografen och stylisten för boken, inte ofta vi hamnar på bild tillsammans så det tycker jag var lite skoj. Lina hade gjort ett så fint inlägg om boken och Rebecca hade tagit lite behind the scenes. Nu ska vi sätta igång med vår årliga röjning av källaren här hemma så snart vankas det stor loppis. Önskar er en finfin Valborgshelg!

SparaSpara

SparaSpara


02 Comments

Leave your comment

Leave your comment

Translate »