Courtly rose och vallmo i mitt kök

Idag tog jag mig ut ur min egen sjukstuga och åkte till stan för att kolla in färgen som Cattis tipsade om häromdagen. Tänkte att jag skulle börja med en byrå som lillasyster har som garderob. När jag väl var inne på Artilleriet passade jag på att titta på deras kökshanddukar som hamnat i min sparatmapp på Instagram.

Vallmo och nya handdukar blev som en liten present till mig själv nu när köket äntligen är klart. I alla fall själva hantverksarbetet. Så otroligt skönt att inte ha folk springande här mer, jag som älskar att gömma mig i min värld utan att bli störd.

Jag föll för färgen Courtly rose som blir fint ihop med sänghimlen. Började precis stryka ett lager och ska försöka hinna klart innan jag åker hem till pappan och barnen på middag och godnattmys. Snart. Förstår du hur mycket jag har längtat? Tänk att få hålla dom där små kropparna nära intill, lukta på deras hud och höra deras små röster berätta om allt som hänt sen sist.

Förutom att färgerna är så himla fina, tycker jag om att handdukarna är extra stora och har band på sidorna som gör att du kan knyta dem om midjan som ett enkelt förkläde.


07 Comments

 • Elin
  Elin 17 januari, 2018 at 18:11

  Så mycket fint! Du skapar verkligen sån underbar känsla i ditt hem! Och vilket mys att äta middag och ha godnattmys! Ska bli kul att se resultatet av byrån, har målat min sons skåp rosa också men upplever att den blev för kall och ljus. Kanske denna kan vara något

  • Nanna van Berlekom
   Nanna van Berlekom 17 januari, 2018 at 22:24

   Åh vad glad jag blir över att du tycker det <3 ja, det var väldigt mysigt och välbehövligt med en kväll med barnen, snart är dom hos mig igen! kram

 • Elin Lannsjö
  Elin Lannsjö 18 januari, 2018 at 13:21

  Alltså vallmona Nanna, blir lycklig av att se dem! Puss e

 • Hallin
  Hallin 18 januari, 2018 at 19:34

  Det är många år sedan nu jag separerade från mina barns pappa. Jag hade också många bonusdagar som är så himla fint att få. Man får verkligen vara lyckligt lottad (eller klok) som kan ha en bra relation trots att man inte längre bor ihop. Och vallmon! Ljuvlig!

  • Nanna van Berlekom
   Nanna van Berlekom 19 januari, 2018 at 22:01

   Tack för dina ord <3 betyder mycket! varm kram

 • Amanda K
  Amanda K 28 januari, 2018 at 12:02

  Åh så fint inlägg! Var kommer handdukarna ifrån? <3

  • Nanna van Berlekom
   Nanna van Berlekom 2 februari, 2018 at 14:27

   Tack <3 Artilleriet!

Comments are closed here.

Translate »