Höstens klänning.

Nanna van Berlekom-hostens klanning1 Jag blev förälskad den här klänningen från Rue de Femme när jag såg den på Miss ragtimes instagram. Som du kanske såg fanns den med på min wishlist häromdagen. Dagen efter swishade min mamma över pengar till mig för att hon ville att jag skulle unna mig något extra och då bestämde jag mig för att köpa den… Tack finaste mamma <3Nanna van Berlekom-hostens klanning5Tror att jag mest kommer att bära den ungefär så här med en stickad tröja över.  Älskar tyget, färgen, kjolen, mönstret…Nanna van Berlekom-hostens klanning3Och just nu läser jag den här. Tre personer i min närhet har läst den och pratat om den på olika sätt, alla verkar bli berörda men av olika anledningar. Tänker mig att jag ska ta en kväll i veckan nu när barnen är hos pappan och bara läsa den i ett svep, den är inte särskilt tjock, och jag älskar känslan av att förlora mig i en bok.Nanna van Berlekom-hostens klanning6Och så tänker jag att jag måste försöka få en akut klipptid i veckan så att jag har ordning på håret på lördag när jag åker till Dalarna för ett roligt jobb.

Hoppas din vecka blir fin nu, jag ska göra min till något bra.


04 Comments

 • annacate
  annacate 28 augusti, 2017 at 17:40

  Underbar klänning och underbar du <3 Vet du, den boken köpte jag förra onsdagen när jag skulle åka tåg till Trollhättan. Vi kanske kan prata om den på tåget upp till Dalarna sen.

 • anna
  anna 29 augusti, 2017 at 00:22

  Hi there,
  Beautiful outfit!
  love your home, could you please tell me where your sofa comes from?

  • sa-fint-jag-vill
   sa-fint-jag-vill 29 augusti, 2017 at 12:37

   Thank you so much <3 it´s from IKEA 🙂

 • Resa till Dalarna. - Nanna van Berlekom - Nanna van Berlekom
  Resa till Dalarna. - Nanna van Berlekom - Nanna van Berlekom 2 september, 2017 at 21:51

  […] jeans Ändrade strids inga gränser, skor från Vagabond, väska och plånbok från Eduards , klänning från Rue de femmes Fröken ragtime , solglasögon Le specs Runaways och så lite handlappar, […]

Comments are closed here.

Translate »