KARUSELLSTART PÅ 2019

Det nya året har redan startat med rasande fart! Vintagefabriken har flyttat in hos oss på Swedish Nature Collaborations! För att göra plats och för att dem ska känna sig hemma har vi stuvat om rejält i butiken och ni som besökt oss innan kommer komma till något helt nytt nu! Det känns så kul & spännande! Varmt välkomna på torsdag när vi slår upp portarna! Vi bjuder på bubbel och 10% på Bodil Vintage & Vintagefabrikens utbud hela veckan ut!

Kristiina Haataja & Helene Kask som vi inledde samarbeten med inför popupen på Nääs Fabriker fortsätter med oss här i Stockholm och jag blir pirrig av deras kreationer! Handgjorda saker är verkligen speciella att hålla i och se på. Ofta när jag investerar i handgjort så blir de extra kära för mig och jag gör mig aldrig av med dem.

Imorgon ska jag få nycklarna till en lägenhet i Midsommarkransen som jag ska styla inför försäljning. Den är helt tom, så jag ska få fylla den med vintagemöbler och inredning, det ska bli superkul!

Jag skrev ju om det tidigare att jag bara ska styla med vintage och secondhand. Jag vill gärna bidra med inspiration till att inreda hållbart! Och i ett svagt ögonblick tacka jag även ja till att föreläsa om ämnet på Stockholm Furniture and light fair i februari, jag blir nervös och torr i munnen bara jag tänker på det! Får väl köpa biljetter till alla mina kompisar så att det känns som mitt eget vardagsrum heh. Wish me luck!

Även om det händer massor av saker just nu så har jag ändå strikta mål om att stressa ner 2019. Jag har arbetat i princip varje dag i sex år sedan jag startade Bodil Vintage och det har tärt på både kropp & själ trots att jag för det mesta haft väldigt kul och jag älskar mitt jobb!

Inser att det är en ganska radikal förändring som krävs. Skulle vilja starta om rejält med ett holistiskt tänk. Är det någon av er som känner igen er, eller har gjort den där förändringen?

Hoppas ni har en fin start på det nya året!

Glöm inte att följa med på Instagram

<3

Elin

 


No Comment

Leave your comment

Leave your comment

Translate »