HEMMA BÄST

Vi har äntligen fått hem vår bäddsoffa från Karup Design nu och gästrummet & vårt kolla på film- rum är komplett! Jag köper sällan nya möbler men just bäddsoffor tycker jag är extra knepigt att hitta vintage eller second hand. Vi är så nöjda med känslan här inne då den känns snäll och stillsam.

Det här rummet ska ju bli lekrum sedan. Alla fina saker på långbänken får hitta en annan plats och alla leksaker och böcker som nu är instuvade i ett förråd ska få komma fram. Det ser jag mycket fram emot.

Jag funderar mycket på hur man inreder för att stimulera till lek och kreativitet. Har för mig att Waldorf har det tänket när de inreder sina förskolor tex. Någon som vet eller har tips?

Jag är väldigt inspirerad av den japanska inredningsstilen. Kan sitta på Pinterest i evigheter och kolla på bilder hur de inreder, med vilka färger och material och wabi sabi- estetiken tilltalar mig verkligen! Wabi sabi står för perfektion i det operfekta, enkelhet och anspråkslöshet, naturlig skrovlighet och asymmetri.

Det här sättet att inreda på känns helt perfekt för oss, som båda älskar när hemmet känns lugnt och anspråkslöst. Det blir en fin kontrast till att vi ofta har folk hemma, spelar hög musik och röjer runt med våra hundar och andras barn. Det man inte ser i bild är en hög med möbler och inredning som väntar på nästa homestyling-projekt. Så oroa er inte, det finns kaoshörn hemma hos oss också! 😉

 

Hoppas ni har en fin helg!

Kram Elin


05 Comments

Leave your comment
 • Sanna
  Sanna 9 februari, 2019 at 15:50

  Hej! Det viktigaste är att leksaker och material/miljö är tillgängliga i barnens höjd.

 • Victoria Glosemeyer (Baraförattjagvill)
  Victoria Glosemeyer (Baraförattjagvill) 9 februari, 2019 at 17:17

  Så fin färgskala hos dig! Och fin wabi sabi-inspiration!

  • Elin Jensdotter Hont
   Elin Jensdotter Hont 15 februari, 2019 at 21:48

   TACK!

 • Sofia
  Sofia 12 februari, 2019 at 19:29

  Jag brukar ställa undan leksaker och byta ut så inte allt alltid finns tillgängligt. Dels är det mer lättstädat och dels är det alltid ett kärt återseende med de gamla leksakerna som glömts bort .

  • Elin Jensdotter Hont
   Elin Jensdotter Hont 15 februari, 2019 at 21:42

   Bra tips!Tack!

Leave your comment

Translate »