Våra vänner The Norrmans

Norrmans, svenskarna som bor i Danmark. Jag och Mari har varit där hela tre gånger på tre år. Ja alltså i tre olika boenden. Det är lite så de jobbar Anna och Lars, köper renoverar och säljer. Men nu verkar de faktiskt ha hittat hem för en tid framöver iallafall, ute på landet en timma från Köpenhamn i ett jättehus där de kommer driva B&B. De öppnar dörrarna för gäster precis nu faktiskt och det ska bli så spännande att följa dessa två fina människor på deras nya husresa.

Hallen, min favoritbild från huset på Strandveien utanför Köpenhamn. Tack Mari för att du har tålamodet att vänta på den där eventuella ljusstrimman som kan ta allt från 1 min till 20 men som gör hela grejen.

Hunden Helium tar en powernap under olivträdet.

Pga allt det hårda slitet att agera modell. Men ack så bra det blev sen, väl värd sin sömn.

Förstår det komplicerade med att lämna ett hus som detta. Men är en äventyrare så är en. Och det tackar jag och Mari för, i slutet av maj ska vi nämligen åka ner och hälsa på Anna och Lars igen. Och förhoppningsvis hinna knäppa lite bilder också. Läs hela reportaget i senaste Sköna Hem, kika in på Normmans instagramkonto och boka er ett rum på deras B&B här!


1 Comment

Leave your comment
  • Kika in och The Norrmans B&B
    Kika in och The Norrmans B&B 20 juli, 2018 at 09:41

    […] lägenheter och hus så finns det lite behind the scenes och färdiga bilder här och här och här. Ni kanske minns att vi åkte ner nu i maj och besökte parets B&B och nu har Lantliv snabbt […]

Leave your comment

Translate »