Plockat vid vägkanten

Här har en viss katt spenderat helgen. Han gjorde en avstickare och drog ut räkskalen vi glömt gå ut med över vårt nyslipade golv. Grrrr. Annars verkar det här vara hans nya plats. Knäppt och lite gulligt.

Idag var det tvång på att gå långpromenad pga den våriga varma solen. Det blev en väldans lång promenad på över en mil och jag hittade lite torkat ogräs som kändes påskigt och en videkvist. Blev osäker på om vide är okej att plocka, men jag hittade en avbruten gren som ju räcker gott nog för mig.

Mellis och kolla nätauktion. Och så har vi satt på beslag på luckorna i köket (äntligen) det blev tre olika typer som vi har blandat. Får ta och visa nån dag.

Fortsätter inspireras av boken jag berättade om i fredags. Den vackraste av manlighet, eller kanske mänsklighet, när en är sig själv. Nanna skrev precis om det, om att vara och tro på sig själv och sina tankar.

Kikade efter tussilago i dikena, men det är för tidigt än. Den i porslin får hedersplatsen i matrummet ett tag, tills vi byter ut mot de riktiga. Fattar inte riktigt att det är påsk redan nästa vecka. Och att vi ska ha påskmiddag för hela släkten, och att listerna ska vara målade tills dess och att en meny ska spikas. Tar med mig dessa lyxproblem in i nästa vecka. Hej på er!!


No Comment

Leave your comment

Leave your comment

Translate »