Önskar er alla en Grön Fredag

Ja det här med Black Friday har väl inte undgått någon. Gillar ju verkligen inte köphetsen den här veckan, att det ska konsumeras det dubbla pga hälften så billigt. Som ett alternativ tänkte jag tipsa om två saker.

 1. Ett roligt DIY jag och superpyssliga Linda Hellevik gjorde för några år sen. Det här pysslet är så enkelt att det inte ens krävs nån text. Tycker det är så himla fint, och fiffigt att en trasig gammal tröja kan få ett nytt liv på fossingarna. Kolla in Lindas sida också, hon är queen of DIY (obs, inte det minsta överdrivet!)
 2. Kavat är ett av företagen som startat ett grönt uppror, och imorgon får du 50% på deras repair service. Så här skriver de på sin hemsida “Vi tror på att vara tacksamma mot naturen och moder jord. Och vi vill inte bara vara tacksamma utan också ge tillbaka genom att stötta en vårdande konsumtionskultur där vi tar hand om fungerade saker.  Som till exempel skor som kanske bara behöver en ny sula” Själv har jag 5 par kavatskor och trivs så himla bra med mina kängor, vinterskor och sandaler.

Nej det får bli en 3:e punkt också: Njut av det du gör bra, jag drabbas ofta av sjuk klimatångest och jag inser att jag måste bli snällare mot mig själv. Det leder, iallafall inte mig, framåt.

SparaSpara

SparaSpara


02 Comments

 • LisaMarier
  LisaMarier 23 november, 2017 at 19:47

  Åh det där DIY-tipset verkar så himla bra. Har sett det någon gång förut nånstans och tänkt att jag ska göra det, men det har inte blivit av ännu. Men nästa tröja som går sönder får bli sockar!

  • Lina Östling
   Lina Östling 23 november, 2017 at 20:04

   Vad bra!! Ja jag fick mig också en påminnelse. Lycka till

Comments are closed here.

Translate »