Lite snabbt om hur vi sparade femtio tusen kronor

Hej! Här kommer ett lite forcerat inlägg, jag sitter nämligen i en hotellbar och väntar på Mari, vi hoppar strax på nattåget till Köpenhamn och till dessa. Hjälp vad kul det ska bli!!!! Hur som helst, här i hallen började min fredag. Jag lånade en kompis kök för en fotografering för en kund och jag hade släpat med mig en del rekvisita. När jag väl var där insåg jag precis hur bilden skulle bli och all rekvisita fanns på plats. Det blev så fint och jag får ta och visa det här på bloggen snart också.

I lördags fyllde både jag och Doris år. När jag kom hem efter att ha stökat runt med barnkalas på ett visst lekland hade min kära man städat huset och bytt syrenerna som hunnit bli gamla. Jippi!

När blev de så stora brukar en ju tänka. Jo det kan jag säga exakt när det gäller den här donnan, när hon fick glasögonen med fönsterglas hon önskat sig. Hon ser ju typ vuxen ut, i mina ögon iallafall. En liten vuxen liksom. Med coola glajjer. Och den nya locktången testades direkt för ultimat tv4-hallåa look, fast det kanske inte är en 8årings ideal utan en tants associationer snarare.

Rätt trött helg ändå. Och vi fortsätter sitta här ute och tydligen är det mysigt att sova i en skål.

Vi har letat utemöbler i flera veckor och vi hittade till slut jättefina här, men eftersom vår budget för utemöbler inte låg på 50 000 kr så började vi tänka om. Helt plötsligt hade vi ju ett fint bord jag köpte av Beckmans för några år sen. Litet och nätt, inte runt som vi kanske önskade här ute, men visst fint?! Och två stolar har vi haft sen länge på framsidan, de flyttade bak. Och de här korgstolarna som vi har två av får vi flytta in vid dåligt väder. Och det var historien om hur vi sparade 50 papp.


05 Comments

Leave your comment
 • Victoria_Bara för att jag vill
  Victoria_Bara för att jag vill 31 maj, 2018 at 21:19

  Tycker det ser så himla fint och mysigt ut hos dig, både inne och ute!

  • Lina Östling
   Lina Östling 4 juni, 2018 at 20:43

   Vad roligt och tack! Ja nu när en princip flyttat ut i trädgården blir det väl mer utomhusbilder framöver. Men ska absolut tänka på variation så det inte blir alltför ensidigt 🙂 Ha det fint! Lina

 • Tiina Heiskanen
  Tiina Heiskanen 3 juni, 2018 at 11:43

  Fin,fina bilder. Bortskämda vi blir. En liten påstötning om den fina “kalender” du visade i ett inlägg här i våras. En present du fått av din vän Marie. Minns du? Jag undrar om märket. Ha det gott och fin söndag till dig!
  Hälsningar/Tiina

  • Lina Östling
   Lina Östling 4 juni, 2018 at 20:41

   Hej hej Tiina, nu har jag frågat och den kommer från http://room.se, hittade den inte på deras hemsida, men såg att det går att ringa dit för frågor om du inte bor nära Stockholm. Håller tummarna!! Lina

 • Tiina Heiskanen
  Tiina Heiskanen 3 juni, 2018 at 11:45

  Kalender! Vad blev det av den frågan?

  Hälsningar/Tiina

Leave your comment

Translate »