Kontoret version ett punkt noll

När jag skulle ställa in bordskivan som jag haft som skrivbord förut kändes det inte alls rätt. Ett litet bord vill jag ju ha, fast jag vill nog ha ett större än det här. Jag får testa mig fram. Den här stolen får iallafall inget ergonomipris som kontorsstol, den åker tillbaks ut på verandan. Ingen ide att möblera  för mycket för ikväll ska vi försöka få dit pardörrarna. Hoppas vi hinner!!

Men andra sidan av rummet fick två möbler och en massa småsaker som varit på en hylla förut. Det här känns som en keeper.

Köpte det här bordet på auktion för att ha det på toaletten, men det hamnade sen i matrummet och nu har det kanske hittat sin slutdestination. Vi får la se.

Superbra grej, ett fint fat med lite vadsomhelst i. Sånt som jag inte rensat ut. Men nåt måste det ju ligga i fatet, så varför inte små pappersklamrar och en kula ihop med rostiga knoppar.

Den här mattan köpte jag i höstas på en loppis i Stallarholmen. Den har verkligen varit fin att ha fötterna på hela vintern.

När jag såg Babes bild som snurrar på förstasidan tänkte jag att jag kanske ska ha ett runt månbord här….

Färska blommor från trädgården, det låter det. Och små snörstumpar, fantastiskt bra att ha mer ofta än en tror. Myran uppe till höger är min favorit, den kom min son hem med från dagis för en herrans massa år sedan. Lådor är bra till allt, kvitton och papper mest. Och plastiga saker, toppen att pula ner i en låda.

Den här latmasken flyttar sig från solkatt till solkatt medan vi andra jobbar så svetten lackar. Är det därför det heter så, solkatt? Och lapa sol?

En snabb inspektion hanns med mellan tupplurarna. Fortsättning följer!!


No Comment

Leave your comment

Leave your comment

Translate »