Jobb för Alcro

Förra veckan plåtade jag och Jill på mina grannars veranda för Alcros räkning. Vi prickade in en av de där högsommardagarna som inte verkade ha något slut, men det visade ju sig att de faktiskt hade det. Idag är det visserligen soligt, men helt normal majtemperatur. Underbart är kort, tur att vi tog varje tillfälle att vara utomhus i trädgården. Hoppas du också hann få somrig energi!

Någon verkar experimentera med sitt modellande. Här sängkammarblick och obrydd tass med klorna ute. Lite Ernst, eller vad tycker ni? Grrrrr

Jill gjorde jättesmarrig ärtsoppa med grönkål. Receptet är så enkelt som frysta ärtor, grönkål, buljong, grädde och salt + peppar. Mixa, klart. Hej å hå vilken bra helglunch. Och kopparna har en kompis här i stan gjort. Såg dom och älskade dom direkt. Fick prova att dricka en kopp kaffe ur dom för några veckor sen, högt betyg på bekvämlighet får de också!

Diffuseringsskärm, och ljuset blir mjukt och fint. Bra tips när det är stark sol.

Den här stolen var ljusgrå innan Jill gick lös med penseln. Fint med tvåfärgade möbler. Gillar det speciellt på dörrar tex.

Jill hade ny klänning från For Good Luck. Den ser otroligt skön ut. Och snygg.

Det här är helt sant. Vi borde ha en fyrklöver, sa Jill och tittade ner i gräset och plockade upp en. När händer sånt? Och vi hade ju inte direkt otur efter det, solen sken och vi drack kaffe och jobbade på. Sen åkte vi ner till Strängnäs City och tog en fika på torget.

Blommorna i handfatet fick ryka i sista stund.

Visst himla trevligt att ha en skål med vatten i trädgården att tvätta av sig i. Hela reportaget om att väcka sin veranda och möbelinspiration hittar du här. Nu sitter jag på tåget hem efter att ha träffat den här på möte med ny kund i stan. Fredagkväll är fantastiskt efterlängtad, ha en skön en du med.

 

SparaSparaSparaSparaSparaSpara


02 Comments

Leave your comment
 • Sonja Stendera
  Sonja Stendera 19 maj, 2018 at 05:55

  Hej, fina somriga bilder! Får man veta vad denna vackra vattenkanna kommer ifrån?? Tack!

  • Lina Östling
   Lina Östling 20 maj, 2018 at 22:24

   Såklart! Märket heter Garden Mind, jag har fått den i julklapp av min kära bloggkollega Mari Strenghielm, så vet inte affären den kommer ifrån. Jag ska fråga Mari, vet hon så återkommer jag! Allt gott // Lina

Leave your comment

Translate »