Hemma hos Helena (för andra gången)

Mitt första reportage för Elle Decoration är nu i tryck, och det gick fort. Det som brukar ta ett år tog en månad. Först plåtar vi, nästa steg är att sätta ihop jobbet snyggt i en pdf och sälja in jobbet, sen brukar publiceringstiden vara ett år. Men den här gången hade jag deadline veckan efter att jobbet såldes in. Kul!! Mer sånt, även om jag fattar att redaktörerna behöver sin pressläggningstid.

Helena har verkligen en fingertoppskänsla för att skapa fint på liten yta, kika på det här reportaget jag och Mari gjorde för några år sedan när Helena bodde i Göteborg. Några år senare är hon Stockholmsbo och visst känns den här lägenheten lite mer vuxen i sin inredning. Så roligt att jag och Mari fick komma på ett återbesök.

Minns ni hur mörkt det var för bara en månad sen? Jag har nog aldrig plåtat i sånt dovt ljus. Men det gick ju bra ju, läs mer i senaste Elle Decoration och njut av långledigt hörrni!!


1 Comment

Leave your comment
  • Helena i Elle Dekoration
    Helena i Elle Dekoration 29 mars, 2018 at 17:30

    […] med ett helt år. Men ibland så går det fort som i det här fallet. Som ni säkert läste hos Lina så har vi ju gjort reportage hemma hos Helena tidigare då hon bodde i Göteborg, bilder som fick […]

Leave your comment

Translate »