Det här är vi!

Hej! Nu är det äntligen dags att få presentera oss, 9 systrar och ett kollektiv. En gemensam tanke om att få dela med oss av det vi vurmar för. Jag har så länge längtat efter att vara en del av ett sammanhang, det blir ju lite ensamt att vara i sitt egna lilla hus. Och med dessa dessutom!! Ta er tid att kika runt på alla syster-bloggar här inne, det är ett starkt knippe kvinns vill jag lova! Tanken om att bygga något eget tillsammans, och framförallt reklamfritt (obs, detta har varit jätteviktigt för oss, inga banners eller blingblingande som stör här hos oss), tog fart för några månader sen. Jag kan knappt fatta att vi gjort detta på så kort tid, med typ inga medel utan mest med en massa jävlaranamma som bränsle.

På våra bloggar finns olika fokus, och jag hoppas att du som kommer hit tycker att vi kompletterar varandra fint! Grunden för hela siten är ett kollektivt systerskap, men sen gör alla sin grej i sitt lilla bo. Mari har beskrivit oss så himla fint i sitt inlägg, kika här för att lära känna oss genom Maris ögon.

Och för er som hittat hit för första gången, ett extra stort hejochvälkommen. Jag bor i den lilla staden Strängnäs, det var drömmen om ett hus med trädgård och lugna gator som tog oss hit. Vi visste så lite då om renovering av hus, men hade så smått börjat bygga om och vårda i lägenheten vi bodde i inne i Stockholm. Vi bestämde snabbt att renoveringen av huset skulle få ta 15 år och nu har vi snart gjort hälften. Och jorå, det är en bit kvar så jag har en hel del att blogga om. Det går inte snabbt, ledorden är hållbarhet och huset från 1911 berättar en hel del för oss under vägen hur vi ska göra. Vi lånar ju bara vår tid här och ska naturligtvis försöka göra det med så stor värdighet det bara går. Det mesta gör vi själva med de verktyg och kunskaper vi har, och då tar det ju såklart extra mycket tid.

Tur en har ett jobb också, och barn, för annars skulle väl all vaken tid gå åt till att fixa med huset. jag jobbar som frilansfotograf, mest med inredning och mat. Här vill jag att ni ska få va med på alla de här bitarna, småstadslivet, huset och jobbet. Inte så stor skillnad från hur det har sett ut på min blogg de senaste åren alltså. Men är det något ni tycker verkar extra spännande vill jag såklart veta, så skicka gärna en hälsning, tips eller bara ett litet hej om andan faller på.

Njut av söndagen och alla fina bloggar på The Northern Sisters Collective.

SparaSpara


04 Comments

 • Sofia på Mokkasin
  Sofia på Mokkasin 12 november, 2017 at 13:24

  Åh vad roligt Lina, så bra du passar här! Varmt lycka till! Sofia
  https://mokkasin.femina.se/

  • Lina Östling
   Lina Östling 12 november, 2017 at 15:35

   Tack snälla fina du!! Ja det är himla kul att äntligen ha lite bloggpolare faktiskt 😀

 • Pernilla Baltatzis
  Pernilla Baltatzis 12 november, 2017 at 20:24

  Det ser jättefint ut Lina. Ska bli roligt att följa er

  • Lina Östling
   Lina Östling 12 november, 2017 at 21:44

   Tack! Vad kul Pernilla, japp det här känns så bra så det är inte klokt!! Kram så hörs vi

Comments are closed here.

Translate »