Behind the scenes från Norrmans

Jobb upp över öronen gör att blogg får prioriteras ner just nu. Hoppas okej. Svår balans att lägga ut inlägg bara för att, kontra att hinna jobba med bildmaterialet och kunna stå för bildkvaliten. Det är ju en viktig bit för mig, det där med att bilderna håller.

Här skulle det säkert kunna stå något intressant om tegelgolvet, men jag glömde helt av att fråga Anna och Lars om det. Vi skapar en historia själva, eller så frågar du när du kommer dit.

Här i orangeriet ligger tegelgolvet, perfekt rum att hänga i efter middagen utomhus.

Lars började elda på dagen och lagom tills efter middagen var det varmt nog att bada. Vi hade inga badkläder med oss, buhu, men skulle ju ändå jobba.

Det blev en lång arbetsdag, som det ofta blir när vi är borta. Mari hade fullt upp med att planera för kvällens dukning och samtidigt vara där jag riktade kameran för att ha koll på att inget onödigt skulle synas i bild, så dumt att komma hem och få retuschera bort en ryggsäck någon ställt av sig och som smält in i miljön. Så tråkigt att Maris hund blev sjuk strax innan vi åkte, så oroliga vi var under resan att det skulle bli värre. Ja ni har säkert läst om Valle och den oändliga sorgen efter hans bortgång. Så väldigt tråkigt och jag vet hur hårt det tagit på Mari. Nu hoppas vi att tiden får göra sitt och så småningom lindra allt det jobbiga.

Den här bilden fick genast heta konferens-bilden. Ni fattar.

Inne i Anna och Lars privata hus är det inte färdigt än, men jag tycker ofärdigt ser alldeles alldeles fantastiskt ut.

Här hann vi aldrig sitta, ser fram emot det när jag kommer hit privat. Nån gång ska också det ske har jag tänkt.

Tillslut blev det dags att sova, månen lyste stor och rund och i rummen lyste det svagt innan alla släckte ner. Tack Anna och Lars för finfina dagar hos er!


03 Comments

Leave your comment
 • Strenghielm
  Strenghielm 6 juni, 2018 at 18:40

  <3

 • Ashley
  Ashley 6 juni, 2018 at 20:36

  Your sight is absolutely beautiful. I am so happy to find it! The light fixture in this dining room is incredible. Do you have any idea where i could find it? Thank you!

  • Lina Östling
   Lina Östling 14 juni, 2018 at 15:47

   Hi Ashley, glad you liked the post. Go check out thenorrmans on instagram, I am sure they can help you with the light fixture 🙂 Good luck! Lina

Leave your comment

Translate »