Ellos Home i mina kvarter

Sponsrat inlägg i samarbete med Ellos 

 

 

Idag, närmare bestämt vid kl. 12 öppnade Ellos Homes nya butik på Korsgatan 13. Det vill säga mitt i stan i centrala Göteborg, på en av de gator som jag passerar var och varannan dag. En otroligt rolig nyhet, stort grattis till oss! Och jag var nog inte ensam om att vara glad för det och nyfiken på allt för kön utanför butiksdörrarna ringlade lång.

Cattis och jag möttes upp prick halv tio vid Domkyrkan för att ta sällskap till morgonfrukosten som Ellos bjudit in oss på.

Hon hade sina söta Acnetofflor på sig, tycker att dom är så fina.

Jag vet verkligen inte hur man gör för att lämna lägenheten i vaket tillstånd utan kaffe och en macka.. så med magen redan full steg vi innanför de öppnade dörrarna och landade framför Fratelli Gridellis alldeles magiska frukostbord. Jag glömde genast av att jag redan hade smygätit frukost och började glatt om från början. Dignande bord av frukter, smarriga charkuterier,  sötsaker och deras fantastiska kaffe. Stans bästa om du frågar mig.

Jag satt bredvid Emma, Cattis, Ellos designchef Ulrika Sjövall och Kristin som jag alltid blir så glad över att träffa. Jag lyckades inte fånga dem på bild vilket var synd för det hade varit fint att kunna visa er denna supersnygga outfit som Kristin hade på sig från hennes egna märke FGL.

Men så över till butiken!

För det är verkligen en speciellt fin känsla ändå att kunna besöka Ellos Home i fysisk form och inte bara på nätet. Jag är ju väldigt analog av mig, vilket gör att jag har svårt att köpa saker på nätet. Jag kan tycka att det är svårt att fatta beslut utifrån bilder, jag vill få ta i, hålla och känna fysiskt. Så för mig är öppningen av Ellos Home helt perfekt, äntligen kan jag få utforska deras sortiment på det sätt som jag känner mig allra mest bekväm med.

Och det var otroligt mycket finheter som hyllorna var fyllda med. Jag blev stormförtjust i dessa madrasser, definitivt något till vår bambusoffa på kolonin. I butikssortimentet finns också en hel avdelning med härliga bäddlakan i olika färger och kvalitéer. Dem måste jag tillbaka och titta på i lugn och ro. I butiken finns också noggrant utvalda vintagemöbler, och Cattis köpte en vacker vintage-urna med sig hem.

Denna vas var blev omedelbart också en favorit. Perfekt storlek så den köpte jag med mig hem.

Väl hemma packade jag upp min väska. Min nya glasvas, en vacker bukett som Floramor och Krukatös bundit i samarbete med Ellos. Italienska produkter från Fratelli Gridelli och jag måste säga att det var den absolut snyggaste och lyxigaste etikett jag någonsin sett på en tomatburk. Wow. Vackra servetter och en underbar duk i linne från Ellos Home sortiment låg också i väskan. På vägen hem cyklade jag även förbi franska bagarn för att köpa mig en surdegsbaguette och jag knep några blomkvistar på innergården. Fint alltihop.

Så satte jag mina blommor i min vas, varvade tunga bollar av pioner med fläderblommor och hundkex.

Hela helgen har Ellos Home för att fira sin butiksöppning jättefina erbjudanden både i Webshopen, i Göteborgsbutiken samt i butiken på Mall of Scandinavia i Stockholm! Håll utkik.

 

Kram E!

 


1 Comment

Leave your comment
  • Somrigt Lantlivs-jobb ute nu
    Somrigt Lantlivs-jobb ute nu 24 maj, 2018 at 19:03

    […] som flyttat runt lite här hemma, just nu funkar dom som myshörna i 10-åringens rum. Såg att Elin varit och klämt på en liknande idag när Ellos öppnar butik i Göteborg. Jag var på möte hos […]

Leave your comment

Translate »