Sunday Highlights

Förra Söndagen missade jag mitt vanliga Sunday Highligts-inlägg, men här är det tillbaka, med det som legat mig närmast om hjärtat under veckan. 

The Bastard

The Bastard

Jag tittar in hos Absintheminded Magazine emellanåt och jag tappar ofta andan över de vackra och stämningsfulla bilderna. Den senaste volymen handlar om den svenska västkusten och olika skatter att besöka där. Underbart poetiskt.  Och vackert så att det hugger till i bröstet.

Jag kommer med en liten nyhet som jag är både stolt och väldigt glad över. I måndags började jag nämligen som redaktör för Mora Armaturs Instagram och Facebook-konto. Jag ser jättemycket fram emot att ta fram och lägga upp inlägg som jag hoppas inspirerar kring livet runt köket och våra kranar. Ni kommer att få hälsa på hos några av mina vänner, på arkitektkontoret, hos min familj och mig själv såklart. Om ni är nyfikna på att ta del av dessa berättelser så kan du följa Mora Armatur här @mora_armatur på Instagram, eller på Facebook.

Nystartade företaget The Apartment stories, med bas i Stockholm var en glädjande upptäckt häromdagen. Vackra speglar, mineralstenar som dekorationsföremål och lyxiga kuddar väckte habegär. Värt att kolla in här

Häromdagen publicerade jag en story på Instagram, bärandes denna outfit. Något som fick min brevlåda att poppa med frågor om plaggen och vart de kommer ifrån. Och det berättar jag såklart gärna! Minimalistiska och sportiga TOBA är ett klädmärke från Göteborg som jag skrivit om tidigare på bloggen. Jag är väldigt förtjust i märket, konceptet och de härliga tjejerna bakom, Malin och Sofia. I veckan kollade jag in deras höst och vinterkollektion som är helt underbar i färgskalan. Röda toner som rost, puderrosa och vinrött mixas modigt med varandra! Och samma snygga och sköna nya outfit som den på bilden fick bland annat följa med mig hem. 

gp.se

gp.se

Brunch är något av det mysigaste jag vet, nästan samma känsla som vid en hotellfrukost, ni vet när man sitter oförskämt länge och njuter av allt möjligt gott. Förra vecka hade Miss Sophie Grill premiär med sin lördagsbrunch och jag har kikat lite på menyn som lovar råbiff, laxsashimi och ett dignande dessertbord. Så ni förstår varför jag otåligt väntar på en ledig lördag då jag kan gå dit.  

Mitt sista hjärtslag denna vecka bultar för Matilda och Nathalie, tjejerna bakom Babes in Boyland, De är en av mina största inspirationskänslor inom fotografi och storytelling. Med stillsamma och rofyllda stämningar väcker de känslor som jag har lite svårt att beskriva men jag blir alltid lugn och behagligt tillfreds av att besöka deras värld. Om bara ett par veckor kommer tjejerna att hålla workshop och retreat på Gotland med ett program som verkar superhärligt. Och i denna fina miljö dessutom. Jag åker själv till Gotland bara någon dag efter, något som jag verkligen ser fram emot, synd bara att jag missar dem med en hårsmån.  (Vad jag själv har på gång i Visby lovar jag att berätta en annan gång.)

Jaha, nu lämnar jag nog datorn för idag. Ska kanske baka syltkakor eller ta en långpromenad. Kram, och fin söndag till er!

 


No Comment

Leave your comment

Leave your comment

Translate »