LEJONGUL OCH ROST

Just nu är jag helt förälskad i solrosor. Jag som inte gillar gula blommor överhuvudtaget, har tydligen ändrat mig. Aldrig för sent för nu är jag stormförtjust!

Jag har fortfarande solrosfält från Italien i somras på näthinnan och precis just nu blommar alla solrosor i trädgårdarna på kolonin. Det är något med den där vackra lejongula och något brända tonen som gör mig väldigt inspirerad så det här drömmer jag om just nu:

Översta raden från vänster: Den senapsgula Rabens saloner fluffig vinterjacka i krossad sammet ser alldeles ljuvlig ut. Och något som påminde om denna Stine Goya-klänningen i bränd aprikos såg jag för första gången på Nanna, hon hade på sig något liknande under vår bloggresa i Dalarna, hon var så väldigt fin i den. Cattis fångade klänningen på bild och med den på näthinnan har jag funnit min egna drömvariant. 

Mellanraden: Skor med mönster är jag lite sugen på och har hittat de här, Rizzo stövletter i sammet. Fina! Och det här med att gå all in monokromt , köra på ett material och en färg, det vill jag! Som att klä sig i Gestuz bronsgula sammetsoutfit, en pullover med volang med de matchande byxorna till. 

Sista raden: Gula färger tycker jag faktiskt är väldigt svårt att inreda med, i alla fall hemma hos mig själv. Gult har en tendens att stjäla all uppmärksamhet och jag trivs bättre at ha lugna stilla toner omkring mig. MEN den här puffen är godis tycker jag! Otroligt fin bild tagen av Osman Tahir med powerduostylisterna Sundling Kickén för fotografen House of Beatniks. Bilden har fotats i Mouche vackra The Apartment och puffen går dessutom att köpas där! Och sist men inte minst, Boots från Stine Goya, de ser så varma och goa ut. Jag som alltid fryser om fötterna och kör på dubbla raggrockar vintertid.. här är min räddning!

 

 

 


No Comment

Leave your comment

Leave your comment

Translate »