SUNDAY HIGHLIGHTS

Denna vecka gick snabbt, plötsligt var det festival i stan, puls och stämning på gatorna. Och jag älskar Göteborg ännu lite mer.  Här kommer mina veckans highlights. Kram, E

Under Way out West har jag levt i min nya favoritklänning~ den här drömmiga sidenklänningen från Rodebjers höst-/vinterkollektion. Älskar de vida ärmarna och den söta turtle neck-en. Klänningen kommer från Ted & Teresa och funkar till så mycket, både som avslappnad bohemisk look men också när jag vill känna mig mer dressad.

För en tid sedan plockade min vän Cattis upp sitt bloggande igen vilket jag är så tacksam över. Hon är en av de som jag följt länge på Instagram och jag som älskar hennes bildspråk njuter av att få ta del av hennes själsfyllda liv ute på skärgårdsöarna och hennes fantastiska arbete som frilansande stylist. Mitt just nu bästa följ och inspirationstips! 

Den här bågmodellen från Celiné är jag väldigt förtjust i. Jag som behöver nya har egentligen tittat efter en puderrosa båge men tycker verkligen om dessa. Jag såg häromdagen att Celiné går att köpa hos min optiker Synsam. så nästa vecka ska jag nog ta mig dit.  

Denna vas! Jag älskar allt som kommer från heta italienska Apparatus Studio. 

Dagen efter. Way out West är över och den lämnar mig med ett varmt fluffigt hjärta. En spelning jag aldrig vill glömma, solen och stunderna i gräset med mina vänner.

Och det fina ambassadörsskapet för Interflora såklart där vi ville sprida budskapet om deras nya satsning “Fång”. Vackra buntar av miljöcertifierade blommor som nu finns i utvalda butiker runtom i landet! Vi bar solroskransar i håret och Interfloras blomsterverkstad förvandlade hela festivalen till en vacker blomstrande äng. 

Tack wow och allihop, ni var underbara. 

 


No Comment

Comments are closed here.

Translate »