SUNDAY HIGHLIGHTS

Då är det Söndag och på tiden med en SUNDAY HIGHLIGHTS som jag knåpat ihop, här kommer den.

Jag måste ju börja med det som alla har i tankarna – Sveriges bästa festival Way out West, det är ju så härligt med stämningen som uppstår i Göteborg de här dagarna. Jag som är intryckskänslig måste vara lite selektiv i lineup-en men Stefflon Don, Young Thug och Cashmere Cat hade jag väldigt gärna lyssnat på. Hörrni jag hoppas att vår stad visar sin bästa sida för er de här dagarna! 

Jag älskar duon Sarah Cooper och Nina Gorfers konstnärliga uttryck. Drömmer verkligen om att någon gång kunna köpa konst av dem till väggarna hemma. Missa inte deras nyutgivna bok  I Know Not These My Hands, som talar om de mänskliga aspekterna av kärlek, förlust och identitet. Så vacker att det gör lite ont.  

Foto via Pinterest

Foto via Pinterest

Och så lite nytt krogbranch-skvaller om vad som händer här i Göteborg! Ni vet mitt favoritlunchställe Kalei vid domkyrkan som stängt ner? I deras lokaler som sitter ihop med den mysiga innergården vid Champagnebaren (som dessutom har ett finger med i spelet) – kommer  –  Unity Jazz att öppna klubb till hösten! Så himla kul att innergården fortsätter att frodas av härliga restauranger och barer. På Unity Jazz kan vi förvänta oss livejazz såklart, ostfondue (hur bra!!) och skön stämning. Jag ser verkligen fram emot en intim och mysig kväll där.

Jag kan inte låta bli att tänka lite på hösten. De färgstarka och stickade tröjorna från Ganni som finns i olika färger skulle min garderob behöva. Denna syrénlila som är en av höstens färgställningar är alldeles lovely och jag som har för lite värmande tröjor i hyllorna funderar på att ge plats åt en sån.

Ni vet ju att jag fortfarande letar efter ett lågt soffbord, men nu tror jag att jag hittat en seriös aspirant. Typ detta bord i mässing och rökt glas, ett vintage-fynd som man kan köpa hos Mouche. Att man kan skjuta översta glaset åt sidan är både praktiskt, smart och snyggt! 

Psst! Ett litet tips när vi ändå är inne på Mouche, The Apartment. Under Way out West kommer de att ha en intim dagfest med sköna dj-set, styling a la Mouche, lite shopping för dem som vill och gott i glasen. Både under Fredag och Lördag från kl 11. För att bli gäst maila: info@stylebymouche.com 

Kram och jag önskar dig en riktigt härlig festivalvecka! 

 

 


No Comment

Comments are closed here.

Translate »