SUNDAY HIGHLIGHTS

messynessychic.com

messynessychic.com

Jag vet verkligen inte vad det är med mig men jag är tokig i vackra dörrar, grindar, staket och fönster. Så jag fick nog något drömlikt i blicken när jag såg denna fina bild. Jag vill också dricka vin intill en vägg av vackert spröjsade fönster.

Denna vecka har jag sovit i bäddset i mjukaste bomullsjersey, nämligen från Navy Stories. Ett nystartat företag som drivs av Linda och Malin och de har sin produktion här i Sverige, vilket känns extra kul tycker jag! Det är lite svårt att beskriva hur det är att sova i bomullsjersey, men känslan är ungefär som att ha på sig sin en len och riktigt skön T-shirt. 

 Just nu har jag dille på kryddiga doftljus att tända i stugan. Den här, i vacker porslinsförpackning kan tjäna som vas eller lyxig burk efter att all stearin brunnit upp. Väldigt smart!

Den senaste tiden har jag sett Nuoris produkter skymta här och var. Och nu finns Nuori även i mitt egna badrumsskåp. Nuori är ett danskt ekologiskt hudvårdsmärke med helt naturliga ingredienser. Vad jag gillar bäst är att produkterna tillverkas i små batcher åt gången för att se till att produkterna är så fräscha och effektiva som möjligt för användaren. Själv använder jag just nu detta C-vitamin serumkit för att boosta upp huden i ansiktet och jag gillar det väldigt mycket.

Den nya inredningsbutiken Montern öppnade i Göteborg i början av månaden. Fokus ligger på accessoarer, inredningsdetaljer och smycken från kreatörer och nya formgivare. Att lyfta fram mindre etablerade designers och lokala aktörer står jag ALLTID bakom så att tipsa om den här lilla butiken är ju alldeles självklart. Du hittar den i Vasastan på Vasa Kyrkogata 1. 


No Comment

  • Denise och Olof
    Denise och Olof 24 april, 2017 at 18:47

    Åh, tusen tack för att du lyfter Montern! <3Om du har vägarna förbi någon dag, kika gärna in på en kaffe.

Comments are closed here.

Translate »