SUNDAY HIGHLIGHTS

Förra året, vid den här tiden hade jag precis kommit tillbaka från semestern i Mexico. Ett resmål som jag besökt flera gånger men aldrig blir mätt på. Och när jag längtar tillbaka, så är det särskilt hit, till Be Tulum. Exotiska boutique hotell när de är som bäst. Om du planerar en resa till Tulum inom det närmaste, så får du inte missa att kolla upp detta lyxiga ställe!

 

Jag har hittat en ny favoritprodukt i badrumsskåpet! Nämligen denna lilla mirakeltub från Dermalogica! Ett ögonbalsam som passar torr hy, arbetar med rynkor (japp, jag har nått den åldern), och innehåller ett antioxidativt vitaminkomplex – vilket jobbar med både spänst och elasticiteten i huden. Balsamet innehåller dessutom silikon vilket gör att konsistensen passar jättebra som underlag till smink. Perfekt tycker jag som gillar att använda multifunktionella produkter.

I helgen protesterade jag högljutt mot kylan genom att helt sonika ignorera den under restaurangs-rundan på stan. Min outfit bestod av nakna fötter i ett par mörkblå mockapumps och den här fantastiska skjortblusen från danska Rabens Saloner. Tur att jag avslutningsvis adderade looken med en riktigt tjock dunjacka,  för även om jag vill låtsas att det är vår, så behöver man ju inte vara spritt språngande galen.

Jag har fått upp ögonen för det nyöppnade och vackra Hotel Henriette i Paris. Fransk charm ända in i själen. 

Just nu ser jag sammet precis överallt, både i mode- och i inredningsvärlden, och faktiskt så till den vida grad att jag redan hunnit tröttna något. Men den här Meli Meli-soffan i djupaste röda kulören fick det att skutta till i bröstet. Ljuvlig och modig färgställning! 

Happy Söndagskväll! 

 


No Comment

Comments are closed here.

Translate »