DESIGNVECKAN

Här är de ögonblick som fastnade i kameran under Designveckan i Stockholm. 

Under Söndagskvällen mötte Anna och jag tillsammans med några andra bloggare upp Astrid och Maria från Trendgruppen, på Berns hotell i Stockholm. Vi drack champagne och hade en fin stund och landade så smått efter tågresan upp. Lite senare åt vi middag, en himla massa smårätter på Berns Asiatiska, mycket gott vill jag lova!  

Så här såg frukostarna ut. Amerikanska pannkakor, croissanter, cappuccino och en massa färsk frukt.. mums.. Och efter den stadiga frukosten gick vi på Trendstefans föreläsning om årets trender. Därefter höll Elle Decoration pressfrukost för oss bloggare och alla journalister för att tillkännage kvällens blivande vinnare.

Vi åkte till Domo Design, där formgivaren Johanna presenterade deras nya produkter för året. Och så tittade in på Perspective Studio, och hann hälsa på trevliga ägaren Robin och dessutom provsitta deras sprillans nya soffa, som var väldigt vacker. 

Iittala tog emot oss på Wetterling Gallery med utställningen Reset your Table. Sami Tallberg bjöd på lunch, i en tolkning av hur våra middagar kommer se ut i framtiden. Swedese höll i sina lokaler visning och presentation av sina nya samarbeten. Någonstans här exploderade jag nästan av alla impulser så när hjärnan sade ifrån, bestämde vi oss för att avrunda och gick till hotellet för att vila en liten stund innan det blev dags för klackar, stass och gala. 

Jag kände mig superglam i min glittriga klänning från Rachel Zoe. Den var tung som en pansardräkt. Små små pärlor i guld och silver som draperade och tyngde ner sidentyget på ett vackert sätt. Efter lite champagne på rummet bar det av till Elle-galan, och allt om den kan du läsa i ett eget inlägg. 


No Comment

Comments are closed here.

Translate »