SUNDAY HIGHLIGHTS

Denna vecka har gått i rasande fart, med en resa till Småland och en bio- och utekväll på min nya favoritvinbar Juan Font med Anna och Emelie. Jag har dessutom tagit en titt på en ny keramikverkstad, haft en rad olika möten och en härlig återträffshelg med tjejgänget som jag gjort både backerpackerresor och fjällvandringar med.  Bloggen har jag därför inte hunnit uppdatera,  men det gör inte så mycket, jag tänker i varje fall inte missa detta inlägg.

De senaste dagarnas varma och ljuvliga solstrålar (okej okej, de var väldigt få men ändå) har verkligen väckt begäret efter mer. Denna Sunday Highlights sneglar därför mot våren och längtan efter att plutta i frön i jorden och klampa runt i snygga träskor:

Pinterest

Pinterest

Som vanligt har jag under Februari månad beställt hem fröer till säsongen från Runåbergs fröer. I år blev det lite extra fokus på fröer till trädgårdslandet och mindre till blomrabatterna.

Runåbergs fröer har det allra bästa sortimentet enligt mig. Fröerna är helt ekologiska, noggrant testade för vårt nordiska klimat och det finns ständigt nya spännande sorter att välja på. Fokus ligger inte på maximal skörd utan att odla i balans med naturen. Väldigt bra tycker jag! 

Jag gillar verkligen vad Caisa gör med sitt märke Caia of Sweden. Från att ha varit ett renodlat accessoarmärke har hon tagit steget in i inredningsvärlden och har nu kollektioner  som inkluderar bland annat vackra kuddar, tidningsställ och fina askar, allt i högkvalitativt skinn och läder som material.

Jag har fått tjuvkika på henne kommande vårkollektion och de här vackra askarna i rosa mocka beställde jag genast hem. De kommer under våren att börja säljas via Länna Möbler

 

Lagom till våren brukar jag investera i nya sneakers. En modell som jag gärna fyller skogarderoben med är Nike Air Max. I Mars släpps denna ögongodis, i en riktig färg- och mönsterexposionen. Mums.

Den här sjukt snygga pjäsen i fiberglas, formgiven av Phillippe Zunino, har jag förälskat mig i. PRECIS en sådan fåtölj som jag skulle vilja ha i vardagsrummet här hemma. Den saftiga prislappen på 75 000 satte dock stopp för det hela. Någon lycklig där ute kanske kan unna sig den istället, här finns den i varje fall att köpa. 

Callie Clogs från Acne, min absoluta drömsko för våren.  Tänk att få gå runt i sådana på kolonin!


No Comment

Comments are closed here.

Translate »