SUNDAY HIGHLIGHTS

thewaveswemake.se

thewaveswemake.se

Det är säsong för dessa vackra snittblommor i blomsterbutikerna och vallmo är nog min absoluta favoritblomma. Det är något oerhört vackert över det ludna krokiga bladskaftet, de tunna skira blomsterbladen och den förgängliga blomningen.  

Okej okej, jag vet att det är alldeles för tidigt att skriva om detta men Rodebjers fantastiska höst- och vinterkollektion, som nyligen visades på Stockholms Fashion Week har fastnat på min näthinna. Det här är min absoluta favoritlook till hösten- fuskpäls, monokroma mullvadstoner och volangpolo-krage. Supersnyggt! 

Det är ingen hemlighet att jag helst inreder med hållbara och högkvalitativa naturmaterial och sovrummet är inget undantag, det är värt att unna sig det lilla extra även dit. Det är lätt att hitta vackra och sköna påslakan, men att investera i riktigt bra täcken, är sådant som i alla fall jag lätt glömmer bort. Jag har blivit förtjust i de här fantastiska täckena i 100% mullbärssilke som finns i Hello Sundays textilsortiment, kanske något att investera i.  

Northern lightning har lanserat en lampa i stengods, nyheten Meld. Stilmässigt ser jag den smälta in väldigt fint i många hem.

(The Bar - bakfickan till denna restaurang, The Barn)

(The Bar – bakfickan till denna restaurang, The Barn)

I helgen har jag tillsammans med Fanny varit på alldeles nyöppnade The Bar. En mysig och väldigt varm (!) bakficka med väggar och tak helt klädda i tjock timmer. Vi åt löjromschips och drack öl i baren och en skön flyktig känsla av fjällstuga kom över mig.  

Jag ska köpa en ny systemkamera och jag har snabbt insett att det inte är särskilt lätt att bestämma sig när det finns en djungel av märken, modeller och olika funktioner som jag knappt vet själv om jag behöver eller ej. Just nu lutar det åt den kompakta systemkameran Olympus Pen E- PL8 men jag kommer nog att behöva investera i något extra objektiv. Smidig och professionell verkar den vara i alla fall.

 

Så, det var Söndagens Highlights, tror minsann att det är dags att krypa ner i soffan. Jag hoppas er kommande vecka blir riktigt fin. 


No Comment

Comments are closed here.

Translate »