SUNDAY HIGHLIGHTS

Jag har varit lite dålig på att fylla på med inlägg under vissa kategorier, här på bloggen.  Jag har till exempel rubriken “SUNDAY HIGHLIGHTS” där jag på Söndagar samlar små notiser och nyheter som känns särskilt intressanta just nu (en slags inspirerad variant av Johannas Weekly Mix som jag själv älskar att läsa) och den här kategorin hade jag helt glömt bort.  Från och med nu har jag i varje fall bestämt mig för att damma av den igen!

Francis Amiand photo

Francis Amiand photo

Ulrika på  Seventeen doors tipsade för en tid sedan om hotellet Le Roch i Paris. Och jag håller med henne, där vill jag också bo någon gång. Så till den milda grad att jag direkt efter att ha läst hennes inlägg satte mig och letade flygbiljetter. Paris en printemps!, det vore något.  

Min vän Catarina, som många känner till som @annacate i Instagramvärlden har precis börjat blogga för Lovely Life. Hemskt roligt tycker jag! Det ska bli väldigt mysigt att även via bloggen få följa hennes liv i Göteborgs skärgård.

Björn Welander har formgivit och precis släppt detta vackra handfat i betong och jag blir lite förälskad, av de strama linjerna som får mig att tänka på origami. Hade vi inte precis blivit klara med renoveringen av vårt egna badrum hade jag nog önskat mig ett sådant här.

Artilleriet har släppt ett samarbete med Karin Kakan Hermansson. Handbyggda krukor i keramik, och en del av försäljningen går till Rosenlungstödet, som är en politiskt och religiöst obunden organisation som stöttar gatutrafikerade kvinnor i Göteborg.  

Kristin, som skapar ren magi med sin kamera (hon är nog den fotograf som tagit de allra vackraste bilderna från vår kolonistuga!) och som driver Krickelin har gjort en intervju med mig till hennes Söndagsintervju. Det var riktigt roligt att få tänka till och svara på frågorna. Funderingar kring vem jag är som person och vad jag tycker om olika saker i det vardagliga livet, alltså frågor som inte har med mitt jobb att göra. Det kändes fint att få vara lite personlig när jag är van vid intervjuer som mest fokuserar på mitt arbete och karriär. Tack för att du ville ha med mig, Kristin. Intervjun ligger nu uppe på hennes blogg, här

Pinterest

Pinterest

Snart är det tid att sätta en vacker Magnolia- kvist i vasen och då kommer våren att kännas alldeles nära. 


No Comment

  • Cattis
    Cattis 23 januari, 2017 at 20:02

    Hittade hit via söndagsintervjun och ville mest säga hej 🙂 och tacka för dina musiktips som var precis i min smak. Fick skapa en Lannsjö-spellista på Spotify…

Comments are closed here.

Translate »