SUNDAY HIGHLIGHTS

September månad och jag njuter av de mörkare kvällarna, och längtar lite efter tjocka tröjor och vacker och mysig belysning. Detta önskar jag just nu:  

Dahl taklampor från Northern Lightning. Älskar den organiska, mjuka formen i 50-talsdesign och de hade varit så fina i köket och vårt vardagsrum.  

Pinterest

Pinterest

Jag vill bära bohemiska fotsida klänningar, i böljande roströd chiffong.

Littleliffner.com

Littleliffner.com

 Saddle Up väskan i toffee-brun mocka från Little Liffner och ett Sliced choker halsband från Cornelia Webb hade varit vansinnigt snyggt till.

archiproducts.com 

archiproducts.com 

Vi saknar lite belysning i lägenheten och Duane Pendant i svart från Menu skulle vara jättefin mot tegelväggen i sovrummet.  

På hösten spenderar vi mycket mer tid i köket. Mer mys, hemmamiddagar och långkok. Mathias Dahlgrens Hemkunskap, en kokbok för vuxna, och som är släppt inför hösten, hade jag hemskt gärna haft i kokbokshyllan.

botanicalbrohuhaha.com

botanicalbrohuhaha.com

Jag vill ta vara på höstblommorna i trädgården. Mixa ihop dem med björnbär och  fläderbär som här på bilden. Så himla vackert.

Les Parfum Louis Vuitton som släpps nu i september är jag hemskt nyfiken på. Samarbetet med parfymmästaren Jacques Cavallier-Belletrud resulterade i denna parfym som kommer kosta, håll i er nu, mer än 2000kr flaskan.  

Mouche.se

Mouche.se

Så himla fin är denna Vanessa Bruno cardigan, blev vansinnigt förtjust i de där söta fransarna.

 

 


No Comment

Comments are closed here.

Translate »