SUNDAY HIGHLIGHTS

Amsterdam är på listan över ställen som jag snart vill besöka, det känns som att det var evigheter sedan jag var där. Och när jag åker är ett besök hit, ett absolut måste. Till restaurangen Lion Noir, som är inrett med mustiga färger, trä, levande ljus och en öppen brasa. Sommartid kan man dessutom äta middagen i trädgården, som ska vara en av stadens allra vackraste. BIlder lånade härifrån

Hamngatan12.se

Hamngatan12.se

Jag håller fortfarande utkik efter fina kuddfodral och påslakan att mixa och blanda i vår säng. Lite extra förtjust är jag just nu i Lovely Linen by Kardelen , och särskilt dessa i riktigt mörk granitgrå kulör.

VIctoria Skoglund som driver Zeta Handelsträdgård har släppt sin nya bok Min trädgård vid sjön. Bara titeln, får mig att vilja lägga beslag på ett exemplar. Den vackra bilden hittade jag hos Åsa Myrberg som bloggar på Sköna Hem. 

Staffan Holms Milk stool, som är en av hans tidigaste formgivningar är så himla vacker. Rena mjuka linjer i vacker ask. Tidlös form och samtidigt känns den faktiskt mer rätt än någonsin. 

The way we play

The way we play

Hos nätbaserade livsstilsmagasinet The Way We Play hittade jag hem till Elin Renck som bor tillsammans med sin man och barn i en drömvåning i Tribeca, New York. Fin intervju och fina bilder, som du kan ta del av här .


No Comment

Comments are closed here.

Translate »