Sparat på Instagram

Ett återkommande moment här på bloggen har ju blivit att vi delar med oss av bilder som vi sparat på Instagram. Bilder som vi har stannat kvar vid lite extra. Och okej, vi kanske har färgkombinerat det lite, men det är ju faktiskt en del av inspirationen – helheten alltså. Om förra veckan var mer rosa så går den här veckan i lite mer brunt och blått.

@_sabellar_ Hittade den här vackra målningen via webbutiken Sabellar. Fastnade ganska länge i detta flöde som består mycket av inspirationsbilder, så det var ingen färsk bild. Fina färger ihop.

@imittfokus Fina Sandra håller på att göra om sitt arbetsrum hemma hos sig och det ser väldigt lovande ut med färgproverna. Visst minns ni vårt kreativa möte med henne? Vi får nog bjuda in oss på en kaffe hos henne snart. 😉

@growingwildthings Älskar det här stämningsfulla konton som drivs av Katrien som delar med sig av sitt liv på den italienska landsbygden. Så långt ifrån vår egen verklighet, men verkligen inspirerande och vackert.

@sophiabratt Tycker om precis allt i den här bilden.

@evafedeveka Blev sugna på att testa göra såna här pappersstjärnor som Eva gjort. Så fina!

@flickanochtanten Det här är verkligen ett av våra favoritkonton och vi skulle nog kunna spara ner bilder här ifrån varje vecka. Så stämningsfullt och vackert!

@k_e_e_p Också ett sånt inspirationskonto som repostar mycket bilder. Bilden sparades nog av den enkla anledningen – FINT!

Även den här bilden är från samma konto och är fotad av Maxime Imbert. Tycker hennes look var så fin och har sparat detta som inspiration till ett framtida projekt vi jobbar med.

@milk_magazine postade den här bilden för ett tag sen och den är ju helt fantastisk! Älskar färgerna framför allt.

Önskar er en fin fredag!


No Comment

Leave your comment

Leave your comment

Translate »