Påskbuketter

Förra helgen när jag påskpyntade så smått här hemma kändes påsken väldigt långt borta, men så helt plötsligt är det skärtorsdag. Jag är övertygad om att tiden går snabbare desto äldre en blir. Jag kanske inte är så påskig av mig i vanliga fall, men jag kom på mig själv med att pinna bukett efter bukett på Pinterest i påskens tecken. Iallafall känns det så färgmässigt.

Alltså den här buketten! Jag har varit ute och smygtittat i våra rabatter om de vårlökar som jag grävde ner i jorden i höstas har börjat kika fram ännu. Pyttelite har de kämpat sig upp från jorden. Jag förstår dom då verkligen, så kallt som det är just nu, speciellt om nätterna. Tjälen har ju inte ens gått ur backen.

Stort hjärta på Instagramkontot @amyflyingakite – drömmer mig bort fullständigt i alla hennes bilder!

Här om dagen kikade jag in hos Tant Blomma och köpte med mig några ranunklar i samma färg som ovan, ett par kvistar med gräddvita japanska ranunklar och någon slags gul ängsklocka som fick utgöra min egna enkla påskbukett. Efter ett besök hos Tant Blomma får jag dessutom alltid med mig varma ord om livet hem .

Det här är nog ändå min drömpåskbukett.  Kram till dig och Glad Påsk <3

 

bild 1, bild 2, bild 3, bild 4, bild 5


04 Comments

Leave your comment
 • Lina Östling
  Lina Östling 29 mars, 2018 at 09:55

  Verkligen helt fantastiska. Ja tack till allihopa!! Vet du vad det är för blomma på sista bilden, den vita? Kram å glad påsk

  • Annacate
   Annacate 30 mars, 2018 at 22:57

   Ja men eller hur!! Den vita blomman på sista bilden är nog en slags höstanemon. Varm kram och glad påsk!

 • Elin Lannsjö
  Elin Lannsjö 2 april, 2018 at 10:25

  Åh, ljuvliga buketter Cattis! Vi får plutta i en massa blomfrön i rabatterna i vår så vi kan göra oss sådana skapelser i sommar.:)

  Kram till dig!
  E

  • Annacate
   Annacate 2 april, 2018 at 21:34

   Åh ja! Tänker göra detsamma. Längtar massor!

   Stor kram tillbaka Elin!

Leave your comment

Translate »