En vecka i blommornas tecken

Fredagsbuketten fick jag med mig hem redan i tisdags. Jag hade ett snabbt ärende inne i stan på morgonen för att köpa blommor till två fotojobb. I mitt huvud såg jag framför mig toner av orange, rött och gult i min blå vas. Inspirerad till tusen efter att ha läst Hannas inlägg om workshopen i Lissabon som hon var på nyligen. Verkar helt klart varit alldeles fantastiskt.

Av en händelse gick jag till den blombutik som hade ett väntande blombud hem till mig, utan att veta om det innan. Lyckoruset inombords av att inse att jag skulle få med mig den här buketten hem gjorde hela min dag.

Det var knappt att jag ville packa upp buketten då den var så fint inslagen i samma tapet som Kristin valt att tapetsera upp i sitt kök från Boråstapeter. Varmt tack för de här underbara blommorna!

Det var en sån där dag när jag tillslut hade tagit över 80 bilder utan att vara riktigt nöjd. Flyttat runt och ändrat alldeles för många gånger. Jag försökte få till dova stämningsbilder på kundens begäran, trots vårljuset ute.

Det var först när min dotter kom hem från skolan och ville ha tillgång till köket för att göra mellanmål som jag insåg att mer än halva arbetsdagen hade gått, och att jag inte ens hunnit börja redigera en enda bild till det där jobbet.

Tillslut fick jag ändå ihop det, dagen efter. Den blå vasen fick sina gula blommor, de röda och oreanga fick bo i en annan. Veckan har helt klart gått i blommornas tecken. Nu tar jag dem med in i helgen och hoppas att de små pionknopparna slår ut. / annacate


03 Comments

Leave your comment
 • Och vi blommade hos Krickelin... In Bloom - Drömma
  Och vi blommade hos Krickelin... In Bloom - Drömma 20 april, 2018 at 10:42

  […] här bilden snodde jag av Cattis, (tack), tycker den formulerar precis känslan av hur det var att sida där och flyta bort i […]

 • Anneca
  Anneca 22 april, 2018 at 11:53

  Vad heter den fina väggfärgen du har i matrummet?

  • Annacate
   Annacate 23 april, 2018 at 20:51

   färgkoden är S 4005-G20Y

Leave your comment

Translate »