Nina, Palle, Maj och Lykke…

Nina2

Frukostmöten med Nina (Le kiosk) är alltid inspirerande till tusen. Så glad att få jobba med henne! Igår gassade solen när vi satt på Da matteo och pratade jobb och Paris. Nina skrev för några år sedan boken Pulpo Paris Fashion Shopping Guide, med alltifrån tips på finaste modebutiker, kosmetik och barnkläder, till hotell, caféer och restauranger. Bästa personen att förhöra sig om Paris alltså.

p

Idag försökte jag vara en sån där mamma som kan vispa ihop pannkakssmet bara så där. Det var nog första gången och kanske sista, för allt jag gjorde blev åt skogen fel enligt både mig själv och barnen.  Tillslut fick jag i alla fall ihop en pannkaka som dög och Palle blev på gott humör igen.

maj2

Och Maj som är min månad. Snart 35… När hände Du och vad hände med all tid? Det går så rasande fort just nu och jag står med ett stort beslut att fatta. Jag vrider och vänder på det och måste nog boka möte med min mamma snart.

Och Lykke Li… Hon är med mig hela tiden, hjälp vad bra hennes nya skiva är <3


03 Comments

 • Daniela
  Daniela 4 maj, 2014 at 18:16

  Åh, visst är Lykkes senaste bara så himla bra! Berör en på djupet!

  Kram

  • Nanna
   Nanna 5 maj, 2014 at 12:27

   Verkligen. jag har kört den säkert tio ggr i sträck här idag 🙂

 • När barnen är sjuka. - Så fint jag vill - Så fint jag vill
  När barnen är sjuka. - Så fint jag vill - Så fint jag vill 21 maj, 2014 at 18:58

  […] gjorde pannkakor igen trots att det gick åt skogen förra gången. Idag blev det lyckat och dom åt tre var. Lite friskhetsbevis så där. Skönt. Fast jag är nog […]

Comments are closed here.

Translate »