När det blir tyst

sterner bloggsternes alla fron 1200x797Nordic sea bloggNordic sea samlat 1200x797

Så hinner jag känna efter.

Jag har en envist värkande nacke just nu, och kanske beror det på att jag spänt mig lite för länge. Eller kanske för att jag burit lillan på axlarna lite för mycket. Jag försöker i alla fall att pausa emellan, bada varmt om kvällarna, laga bra mat och ta in solsken i bröstet.

Jag packar upp nyheter till toner av Father John Misty, äter ekologiska vindruvor och dricker mer te än kaffe just nu. Jag har en ny favoritmugg och om du vill ha en likadan så finner du den i shopen imorgon förmiddag.

Fröpåsarna kom med posten idag och innehåller blomsterkrasse, frukostkrasse och luktärt från Österlen, förpackade i fina hemsydda papperspåsar och precis som vi ville ha dem. Nu undrar jag förstås om man kan odla luktärt inomhus? Jag har ju snart ingen balkong längre…

Innan jag somnar över tangentbordet vill jag tipsa dig om att susa in till det fina inspirationsreportaget Gardening som Johanna och Kristin har gjort här på Lovely life. Nu önskar jag mig en trädgård ännu mer!! Oj så snyggt!


06 Comments

 • Tina | peppar och vanilj
  Tina | peppar och vanilj 12 mars, 2015 at 05:48

  Men de där fröpåsarna var ju näst intill olagligt fina! Så. Fina.
  Nackar som spökar är så ovälkomna men verkar vara vanliga. Tyvärr. Hoppas vårsolen kommer och smeker bort det värsta, för det finns få jag önskar allt gott så innerligt som dig…

  Kram

  • sa-fint-jag-vill
   sa-fint-jag-vill 12 mars, 2015 at 15:08

   tusen tack för dina ord kära vän <3
   fröpåsarna finns snart i en kiosk nära dig :)visst är de fantastiska! Stor kram

 • veronica
  veronica 12 mars, 2015 at 08:54

  Älskar färgen på stearinljusen. Vart är de ifrån? Hittar dem inte på Le Kiosk.

  Hoppas att du får en skön dag i solskenet!

  • sa-fint-jag-vill
   sa-fint-jag-vill 12 mars, 2015 at 15:08

   ja men visst är den härlig! Dom ligger uppe i shopen nu 🙂 ha en fin dag du med!

 • Mikaela
  Mikaela 12 mars, 2015 at 14:27

  Jag håller med Veronica här ovan. Vilken fin nyans på stearinljusen! Och tack för musiktipsen, brukar alltid lyssna om det är nåt för mig, så det uppskattas att du delar med dig.

  • sa-fint-jag-vill
   sa-fint-jag-vill 12 mars, 2015 at 15:10

   Ljusen finns i webshopen nu 🙂

   Och vad roligt att musiktipsen uppskattas. Jag delar gärna med mig av mina bästa! och tar gärna emot också om du har något du tycker jag att jag borde lyssna på. Ha en fin torsdag!

Comments are closed here.

Translate »