Mix i oktober.

 mix i oktober3 Oktobermörkret tränger sig på och jag tänder ljus även på dagtid. Om jag verkar lite frånvarande så beror det på att jag målat och fixat om hela kiosken inför öppning. Det blev en grön vägg som sprider en lugn skön känsla i rummet och jag spelar mest Jaakko Eino kalevi på arbetstid.mix i oktober4

I förmiddags kom Joanna från Kvart Interiör förbi med fika till mig. Hon har ett härligt skratt och alltid något skoj att berätta så det gav mig helt klart extra energi. Boken ni skymtar där är ju så fin… Ida Magntorns Home stories finns snart att köpa hos oss, och dessutom har du snart chans att vinna ett ex. mix i oktober1

I Oktober hände en alldeles extra spännande sak. Minns ni att jag och Sara (@pionerochpassepartout) hade ett projekt ihop? Väldigt utdraget blev det och vi tappade nästan hoppet ett tag, men så plötsligt kom proverna på posten…  det finns så mycket hjärta och känsla i det här lilla projektet och jag ska berätta mer om det snart, när jag fångat allt på riktigt med kameran.

mix i oktober2

I oktober har jag också ätit mängder med räkor, firat mina barns och deras kusiners födelsedagar och ställt till med två barnkalas, surat över att vi inte fick biljetter till Håkan och planerat en hemlighet.

En kväll tog jag med mig fyra olika skott och fraktade dem genom höstmörkret – som en gå bort present till någon alldeles speciell. Sidenorkidé (tror jag, eller någon annan som vet?), Dr Westerlund, Purpurblad och Elefantöra. Ett skott är bland det finaste man kan få från någon tycker jag, och därför extra roligt att ge.

Just ikväll snodde jag åt mig extra tid med barnen på pappans vecka. Så oerhört glad över den fina relation vi har. En middag och kvällsmys med dom små var precis vad jag behövde för att få resten av veckan att funka.

Och du. Nu hoppas jag att vi ses på lördag på Sveagatan 20. Vi har öppet 12-15 och du är hjärtligt välkommen!


07 Comments

 • Jessica
  Jessica 21 oktober, 2015 at 20:30

  Wow vilken underbar grön färg? Du vill inte möjligtvis dela med dig om vad den heter? Kram!

 • Ann Beskow
  Ann Beskow 22 oktober, 2015 at 05:55

  Oh, vad spännande med “Sara-projektet”!

 • Mikaela
  Mikaela 22 oktober, 2015 at 07:52

  Jag är så glad i din blogg. Fantastiska bilder och härliga färger som tilltalar mig så mycket. Jag älskar att din stil (åtminstone det en får ta del av på bloggen 🙂 ) är så jordnära och naturtrogen. Kram!

 • Matilda
  Matilda 22 oktober, 2015 at 18:53

  Tack för en trevlig blogg. Orkidén heter Ludisia 🙂 Om den även kallas för sidenorkidé är mycket möjligt men det vet jag inget om.

 • Grönt sovrum och minnen. - Så fint jag vill - Så fint jag vill
  Grönt sovrum och minnen. - Så fint jag vill - Så fint jag vill 28 oktober, 2015 at 22:08

  […] glad varje gång och ändå tycks dagar och kvällar bara rusa ifrån mig. Ska rota fram koden till kulören i kiosken också till dig Jessica. […]

 • Ebba
  Ebba 29 oktober, 2015 at 06:21

  Hej! Det är alltid så mysigt och behagligt att titta in här i din blogg. Projektet med Sara, är det rörande de fina små mönstrade tröjorna (?). De ser så härliga ut! Hoppas att uppdateringen kommer snart. Kram och ha en fin torsdag!

 • Emma
  Emma 1 november, 2015 at 13:40

  Fin samling!
  Kanske att den vänstra är en jordorkide?

Comments are closed here.

Translate »